.
.

Τετάρτη, 17 Ιουνίου 2020

Μενέλαος Παπαδημητρίου: "Η Κοιλάδα του Αχελώου τιμά την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη"

Η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα στην Κοιλάδα του Αχελώου (Παρθενία Χαρίτου, Μενέλαος Παπαδημητρίου, Χρήστος Βασ. Καπερώνης & Κώστας Π. Τσιάκαλος) στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής για το 2020 και λαμβάνοντας υπόψη το ότι το 2020 ανακηρύχθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού ως έτος ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ για τα 100χρονα από της γεννήσεώς της,

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Τμήματος Δ.Ε.ΞΥ.Σ. του Π.Θ. στην Αργιθέα

Πολυμελής αντιπροσωπεία του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας επισκέφθηκε το Δήμο Αργιθέας προκειμένου να διερευνηθούν οι δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων σε πολλά επίπεδα.

Με μονά παιχνίδια τελειώνουν Champions League και Europa League και με τον ίδιο τρόπο ξεκινούν τα προκριματικά!

Ωρα Champions League, ώρα Europa! Η UEFA και ο ισχυρός άνδρας της, Αλεξάντερ Τσέφεριν προέβη σε επίσημες ανακοινώσεις για τις διοργανώσεις, οι οποίες διακόπηκαν τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Προς υπογραφή το έργο «Κατασκευή και καθαρισμός τεχνικών οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας»

Υπογράφει το επόμενο διάστημα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός τη σύμβαση του έργου «Κατασκευή και καθαρισμός τεχνικών οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας» προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

Α. Τσίπρας από τη Λαζαρίνα: Θεσμοθέτηση εισοδήματος έκτακτης ανάγκης για στήριξη των αγροκτηνοτρόφων (+Φώτο +Βίντεο)

Μετά το Κιλελέρ όπου βρέθηκε το πρωί και συζήτησε με τοπικούς αγροτικούς φορείς και παραγωγούς, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα Τετάρτη (17/6) την Τοπική Κοινότητα Λαζαρίνας του Δήμου Μουζακίου, όπου τον υποδέχθηκε σύσσωμη η διοίκηση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων και Προβατοτρόφων Δυτικής Θεσσαλίας, πολλοί αγρότες και κάτοικοι του χωριού.

Τα αναλυτικά ποσά και τον τρόπο κατανομής των 20 εκατ. ευρώ για το "Μένουμε Σπίτι" ζητά ο Αλ. Τσίπρας με ερώτηση στη Βουλή

Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε σήμερα προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ερώτηση και αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων σχετικά με τα ακριβή ποσά ανά δικαιούχο για την ενημερωτική δαπάνη που αφορούσε την εκστρατεία για τον κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ