.
.
.

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

"Έπεσαν" οι υπογραφές για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού

"Έπεσαν" σήμερα Τρίτη 2 Ιουνίου οι υπογραφές μεταξύ του Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη και του ανάδοχου που θα εκτελέσει το έργο της «Ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου Αγναντερού».

Κορονοϊός: Χαλαρώνουν τα μέτρα στους χώρους θρησκευτικής λατρείας

Τα μέτρα για την εξάπλωση του κορονοϊού χαλαρώνουν και για χώρους θρησκευτικής λατρείας σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας κ. Κεραμεώς και Υγείας κ. Κικίλια.

Λία Ρογγανάκη: "Ένας χρόνος, τόσα έργα και μια υπόσχεση"

Η ζωή δεν είναι πάγκος σε παζάρι που περνάς και μπορείς να δοκιμάσεις το εμπόρευμα από τους μικροπωλητές. Πρέπει να πληρώσεις αυτό που θα αγοράσεις και μετά θα ανακαλύψεις αν ήταν καλή η επιλογή.

Στις 10 Ιουνίου η επιλογή προσωπικού για τα Ιαματικά Λουτρά Δρανίστας - Καΐτσας

Στην πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες της λουτρικής περιόδου 2020 με διεξαγωγή δημοπρασίας (προσφορές) προχωρά η Διαδημοτική Επιχείρηση Ιαματικών Λουτρών Δρανίστας - Καΐτσας.

Συντονιστικό για τα Άγραφα: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο

Συνέντευξη τύπου έδωσαν την Τρίτη 2 Ιούνη το συντονιστικό για τα Άγραφα, για να καλέσουν τον λαό της Καρδίτσας στο συλλαλητήριο που οργανώνεται την Παρασκευή 5 Ιούν, και στη μουσική διαμαρτυρία στις 21 Ιούνη.

Ι. Παπαδόπουλος: "Δυναμική αρχή για το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού"

Από τις 23.2.2020 ο λειτουργεί το Τμήμα Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου & Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) της Σχολής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ως αυτοδύναμο με εκλεγμένο Πρόεδρο και συγκρότηση της Συνέλευσης από τα ενταγμένα σε αυτό μέλη του.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ