.
.
.

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020

Σ.Ε.Α. Παλαμά: Αποκατάσταση βανδαλισμών στη βρύση που είναι αφιερωμένη στον Απ. Παπαντίνα

Στις 19/06/2013 το Δ.Σ. του συλλόγου μας πήρε ομόφωνα την απόφαση να φτιάξει -αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του αξέχαστου Απόστολου Παπαντίνα- μια πέτρινη βρυσούλα στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά, ώστε να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι!.

Διεργασίες σε όλα τα επίπεδα στον Α.Σ.Κ. εν αναμονή των δεδομένων του νέου πρωταθλήματος

Σε αναμονή των δεδομένων με τα οποία θα γίνει το νέο πρωτάθλημα αλλά και με ενέργειες που έχουν ως στόχο να είναι η ομάδα έτοιμη σε όλα τα επίπεδα «πορεύεται» αυτό το διάστημα η διοίκηση του ΑΣΚ.

Έπεσαν πρόστιμα σε καταστήματα Τρικάλων και Λάρισας για μη ορθή τήρηση των μέτρων για τον κορονοϊό

Νέα χρηματικά πρόστιμα έπεσαν από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από 9 έως και 14 Ιουνίου σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και σε συντονισμό με το Υπουργείο Υγείας και το Υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων με αντικείμενο την ορθή τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του SARS COV-2.

Μεν. Παπαδημητρίου: "Σαρακατσαναίοι Αδελφότητας Ηπειρωτών Αθήνας & Γιορτή Ευρωπαϊκής Μουσικής 2020 στην Κοιλάδα Αχελώου!!!"

Η Εθελοντική Πολιτιστική Ομάδα στην Κοιλάδα του Αχελώου(Παρθενία Χαρίτου, Μενέλαος Παπαδημητρίου, Χρήστος Βασ. Καπερώνης & Κώστας Π. Τσιάκαλος) στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Γιορτής Μουσικής για το 2020 και στις θεματικές της Ενότητες για την πολιτιστική και λαογραφική κληρονομιά της ευρύτερης περιοχής μας

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ