.
.
.
.
.

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020

Πορεία στα χνάρια του Καραϊσκάκη

Σε συνεργασία και συμμετοχή της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών - Τοπική Διοίκηση Καρδίτσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου "Ο Καραϊσκάκης" την Κυριακή 21 Ιουνίου διοργανώθηκε πεζοπορία μέσα στο επίσημα χαρακτηρισμένο Αισθητικό δάσος Καραϊσκάκη.

Δήμος Καρδίτσας: Ξεκινά μελέτη ανάπλασης του «Λουμάκη», θέλει και το στρατόπεδο «Κιούση» από το Ταμείο Εθνικής Άμυνας!

Πολλές αντιδράσεις προκάλεσε σε μερίδα πολιτών και της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», η βούληση της Διοίκησης του Δήμου Καρδίτσας να παραχωρήσει στην Εκκλησία την χρήση ενός στρέμματος του πρώην στρατοπέδου «Λουμάκη» για ανέγερση του νέου Ιερού Ναού του πολιούχου της Καρδίτσας Αγίου Σεραφείμ.

Νέα παράταση στην δήλωση των "κρυφών" τετραγωνικών στους Δήμους

Με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος στη Βουλή παρατείνεται έως 31 Αυγούστου 2020 η δυνατότητα δήλωσης τετραγωνικών που δεν είχαν δηλωθεί στους δήμους, για λόγους που αφορούν στη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών στο μέτρο αυτό.

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια του ΕΦΚΑ για τις ασφαλιστικές εισφορές Μαΐου με δυνατότητα έκπτωσης 25%

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του Μαΐου 2020 για 1.213.257 ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Μουζακίου

Σήμερα Τρίτη 23-06-2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου εκπ/κών Π.Ε. Καρδίτσας με το Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη Φάνη, στο γραφείο του στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών που δρούσε σε Αττική και Τρίκαλα

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εγκληματική οργάνωση διακίνησης ναρκωτικών, που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, του Ιλίου, της Πετρούπολης, της Ν. Ιωνίας και των Τρικάλων.

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Άκαρπη η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών

Άκαρπη απέβη η συνάντηση που είχε πριν λίγη ώρα η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για σημαντικά θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους εργαζόμενους της.

Έρχονται προγράμματα για 12.000 ανέργους του ΟΑΕΔ

Στην υπογραφή και άμεση υλοποίηση δύο νέων στοχευμένων προγραμμάτων προχωράει ο Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης σε συνεργασία με τον Διοικητή του Ο.Α.Ε.Δ Σπύρο Πρωτοψάλτη, με στόχο την οικονομική στήριξη και την επανένταξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων στην αγορά εργασίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ