.
.
.
.
.

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020

Σε σύμβαση έργου με δικηγόρο για ΓΕΜΗ και άλλες υπηρεσίες προσανατολίζεται το ΕΒΕ

Μια πρώτη συζήτηση για το θέμα της οργανικής θέσης επιστημονικού συνεργάτη (δικηγόρου), για την οποία σας είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το KarditsaLive.Net, έγινε στη δια τηλεδιάσκεψης συνεδρίαση του ΕΒΕ το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουνίου.

Ομόφωνη πρόταση για ματαίωση του παζαριού από το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Σε ομόφωνη πρόταση για ματαίωση του παζαριού, για υγειονομικούς κυρίως λόγους, κατέληξε το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας, υπερψηφίζοντας την εισήγηση του υπευθύνου Δημοσίων Σχέσεων κ. Βασιλείου.

Γ. Κωτσός: «Προχωρά η αξιολόγηση των προσφορών για τη μελέτη του κλειστού αρδευτικού δικτύου Σμοκόβου»

Ιδιαίτερα αποδοτική είναι η συνεργασία του Βουλευτή Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργου Κωτσού με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν μεγάλα έργα πνοής για το Νομό Καρδίτσας.

Οκτώ συλλήψεις σε στοχευμένους ελέγχους της αστυνομίας στο ν. Καρδίτσας - Βεβαιώθηκαν 70 παραβάσεις

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη 25 Ιουνίου τις πρωινές ώρες στο νομό Καρδίτσας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Θετικό το Δ.Σ. Παλαμά στη λειτουργία του 1/θ Νηπιαγωγείου Πεδινού

Θετικά γνωμοδότησε, ομόφωνα, το Δημοτικό Συμβούλιο Παλαμά προς την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας για την ανάληψη του κόστους λειτουργίας του 1/θ Νηπιαγωγείου Πεδινού, ως παράρτημα του Νηπιαγωγείου Προαστίου.

Τέσσερις συλλήψεις στη Λάρισα - Έμπαιναν από τα παράθυρα και σήκωναν χρυσαφικά και χρήματα

Εξιχνιάσθηκαν άμεσα, έπειτα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, πέντε υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων οικιών, που διαπράχθηκαν σε περιοχές της Λάρισας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ