.
.
.
.
.

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020

Νεκρή ανασύρθηκε 74χρονη κολυμβήτρια από θαλάσσια περιοχή του Πόρτο Ράφτη

Ενημερώθηκαν τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (27/6), οι Λιμενικές Αρχές Ραφήνας και Μαρκόπουλου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για αγνοούμενη 74χρονη κολυμβήτρια, στη θαλάσσια περιοχή Αγίου Σπυρίδωνα στο Πόρτο Ράφτη.

Εκτροπή αγροτικού αυτοκινήτου κοντά στην Καστανιά με δύο ελαφρά τραυματίες

Εκτροπή αγροτικού οχήματος από το οδόστρωμα και ανατροπή του σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου 27 Ιουνίου στο οδικό δίκτυο της λίμνης Πλαστήρα.

Ο «ουράνιος ποδηλάτης» προωθείται στην «ταυτότητα» του Δήμου Καρδίτσας

Ταυτότητα που θα συμπεριλαμβάνει τον «ουράνιο ποδηλάτη» του αείμνηστου Παντελή Σαμπαλιώτη θέλει να αποκτήσει ο Δήμος Καρδίτσας και η αρχή θα γίνει με απόφαση που θα κληθεί να πάρει την προσεχή Τρίτη, 30 Ιουνίου, το Δημοτικό Συμβούλιο.

Δύο συλλήψεις το Σάββατο (27/6) στη Λάρισα για κάνναβη

Συνελήφθησαν σήμερα Σάββατο (27/6) το μεσημέρι σε περιοχή της Λάρισας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο άτομα, κατηγορούμενα για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Φθιώτιδα: Φοβερό δυστύχημα - Εγκλωβίστηκε στο τρακτέρ που ανατράπηκε και κάηκε

Εκτροπή ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα στην ορεινή Καρυά του Δ. καμένων Βούρλων είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του οδηγού του το απόγευμα του Σαββάτου.

Προμήθεια συστημάτων υπόγειων κάδων απορριμμάτων και αστικού εξοπλισμού διεκδικεί από το «Πράσινο ταμείο» ο Δήμος Παλαμά

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παλαμά στην συνεδρίαση της Τρίτης (23/6) ενέκρινε ομόφωνα την κατάθεση πρότασης στο πλαίσιο της πρόσκλησης που εξέδωσε το «Πράσινο Ταμείο» για δράσεις περιβαλλοντικού ισοζυγίου 2019-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 1/ Αστική Αναζωογόνηση 2019 Α’ Πρόσκληση – Δεκέμβριος 2019.

Τοποθετούνται τρεις κάμερες ραντάρ ταχύτητας στην π. Ε.Ο. Λάρισας - Βόλου

Σε απόφαση έγκρισης εγκατάστασης και λειτουργίας ειδικών ηλεκτρονικών συσκευών καταγραφής και βεβαίωσης παραβάσεων τροχαίας σε προεπιλεγμένες θέσεις της Π.Ε.Ο. Λάρισας -Βόλου προχώρησε σήμερα (27/6) η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ