.
.
.
.
.

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020

Νομοσχέδιο Υπ.Οικ.: Επιπλέον δόσεις για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ

Κατατέθηκε στη Βουλή το προαναγγελθέν νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που ρυθμίζει την πληρωμή σε δόσεις των φορολογικών υποχρεώσεων που ανεστάλησαν λόγω πανδημίας. Παράλληλα προβλέπεται και η έκπτωση 2% για όσους πληρώσουν εφάπαξ.

Περιβαλλοντική Κίνηση: "Δυναμική αντίδραση των Οξυωτών στα επιχειρούμενα σχέδια κατά του φυσικού πλούτου του χωριού"

Όλο και πιο μαζική αλλά και δυναμική εξελίσσεται η αντίδραση των Οξυωτών κατά των σχεδίων που εν αγνοία τους έχουν επιχειρηθεί και επιχειρούνται με στόχο την, υπό το πρόσχημα της «αξιοποίησης», καταστροφή ή παραχώρηση του φυσικού και υδάτινου πλούτου του χωριού σε ιδιωτικά συμφέροντα, με αμφισβητούμενα από πολλούς ή και ανύπαρκτα για το χωριό οφέλη.

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λαογραφικού, Αρχαιολογικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Οξυάς «το μοναστήρι της Αγίας Τριάδας», που συνεδρίασε την περασμένη Παρασκευή, 26- 6- 2020, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, και δημοσιοποιεί και τα εξής:

Εντός προγραμματισμού παροχέτευση και αποθέματα στη λίμνη Πλαστήρα

Με βάση τον προγραμματισμό προχωρά η αρδευτική περίοδος για τις περιοχές που αρδεύονται από τη Λίμνη Πλαστήρα και μάλιστα, λόγω των καιρικών συνθηκών έχει επιτευχθεί και εξοικονόμηση νερού.

Στη Βουλή των Ελλήνων η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2019-2020

Υποβλήθηκε σήμερα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και το Υπουργικό Συμβούλιο η Έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη Νομισματική Πολιτική 2019-2020, σύμφωνα με όσα προβλέπει το Καταστατικό της.

Ιερά Μητρόπολη: Πρόγραμμα εκκλησιασμών 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος, την Τρίτη 30 Ιουνίου 2020 και ώρα 7:30΄μ.μ., παραμονή της εορτής των αγίων και ενδόξων αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Τ.Κ. Αγίων Αναργύρων Κρανέας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ