.
.
.
.
.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Δημοτικό Συμβούλιο με μαθητές τον Σεπτέμβριο - Βραβεύεται η Καρδίτσα στο Ζάππειο στις 9 Ιουλίου

Δημοτικό Συμβούλιο με μαθητές προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Δήμος Καρδίτσας, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Κινητικότητας, τον Σεπτέμβριο.

Δ.Σ. Καρδίτσας: Ομόφωνη στήριξη στον «ουράνιο ποδηλάτη» για έμβλημα του Δήμου

Σε ομόφωνη απόφαση να αποτελέσει ο «Ουράνιος Ποδηλάτης» το έμβλημα του Δήμου Καρδίτσας και να υποβληθεί σχετική πρόταση στο συμβούλιο τοπωνυμιών, προχώρησε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Δημιουργία Film Office στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Film Office αποκτά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πρόκειται για ένα Ειδικό Γραφείο προσέκλυσης και υποστήριξης οπτικοακουστικών παραγωγών στη Θεσσαλία, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

Νέο Δ.Σ. στο Γυμναστικό Σύλλογο Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. Πασιαλής"

Νέα διοίκηση με την συμμετοχή και νέων προσώπων στο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου ΓΣ Μουζακίου & Περιχώρων "Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ", προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Κυβέρνησης για το άνοιγμα του τουρισμού από 1ης Ιουλίου

Η Ελλάδα προχωράει στο επόμενο βήμα αποκατάστασης των ταξιδιωτικών ροών, πάντα με γνώμονα την προστασία της υγείας των εργαζόμενων στον κλάδο του τουρισμού, των κατοίκων των τουριστικών προορισμών και των επισκεπτών της.

Ενοποιήσεις ΔΟΫ γνωστοποίησε η Α.Α.Δ.Ε.

Με γνώμονα την αναβάθμιση της λειτουργίας της Φορολογικής Διοίκησης και με σκοπό την καλύτερη δυνατή ποιοτική εξυπηρέτηση των φορολογουμένων πολιτών, συνεχίζεται η υλοποίηση του σχεδίου ενοποίησης των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (Δ.Ο.Υ.).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ