.
.
.

Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2020

Εθελοντικός καθαρισμός από την ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας με αφορμή την ημέρα περιβάλλοντος

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος, σήμερα, Παρασκευή 5 Ιουνίου, και στα πλαίσια των δράσεων της ΟΝΝΕΔ για το περιβάλλον καθ' όλη την εβδομάδα, αντιπροσωπία της νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας πραγματοποίησε εθελοντικό καθαρισμό των παράκτιων περιοχών της Λίμνης Πλαστήρα.

Καρδίτσα: Συλλαλητήριο την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος με επίκεντρο τα Άγραφα (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο για την προστασία των Αγράφων και την αποτροπή δημιουργίας Αιολικών Πάρκων σε αυτά, πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Ιουνίου, ήμερα του Περιβάλλοντος στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Διευκρινιστική ανακοίνωση από την "Λουτρά Σμοκόβου Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α." για τις εποχιακές προσλήψεις

Σε διευκρινιστική ανακοίνωση σχετικά με τις προσλήψεις συμβασιούχων προχώρησε σήμερα (5/6) η Δημοτική Επιχείρηση "Λουτρά Σμοκόβου Δολοπία Α.Ε. Ο.Τ.Α.".

Θετικά σε κορονοϊό δύο άτομα στην περιοχή της Καλαμπάκας που ήρθαν από το εξωτερικό

Θετικοί στον κορονοϊό είναι τελικά η 25χρονη και ο 26χρονος, οι οποίοι πρόσφατα επέστρεψαν από τη Γερμανία και ήρθαν σε επαφή με την 30χρονη έγκυο Βολιώτισσα και το σύζυγό της.

Γενική Συνέλευση Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γεώργιος Πασιαλής”

Καλούνται τα μέλη του Γυμναστικού Συλλόγου Μουζακίου & Περιχώρων “Γεώργιος Πασιαλής” σύμφωνα με το καταστατικό να παρευρεθούν στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 8 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου, με θέματα συζήτησης:

Σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό ηλικιωμένης γυναίκας στα Αμπέλια Τρικάλων

Αναστάτωση επικρατεί στην περιοχή των Αμπελιών από την παρουσία δύναμης ανδρών της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής για την αναζήτηση ηλικιωμένης γυναίκας τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τις πρωινές ώρες.

Αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη συνεδρίαση της Παρασκευής (5/6)

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και του εκπροσώπου των FIFA/UEFA κ. Μάριου Γεωργίου.

Ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για την ενεργειακή αναβάθμιση των Δικαστικών Μεγάρων σε Καρδίτσα και Λάρισα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ολοκλήρωσε και παραδίδει τις μελέτες που οδηγούν στην ενεργειακή αναβάθμιση των Δικαστικών Μεγάρων σε Καρδίτσα και Λάρισα, με θεαματικά αποτελέσματα ως προς την εξοικονόμηση ενέργειας, την εκπομπή CO2 και τη λειτουργικότητα των κτιρίων.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ