.
.
.
.
.

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020

Καιρός ν. Καρδίτσας: Αυξημένες πιθανότητες για βροχές και πιθανές καταιγίδες την Τρίτη 9 Ιουνίου

Με αίθριο καιρό αλλά και αστάθεια τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σε κάποιες περιπτώσεις θα κυλήσει η τρέχουσα εβδομάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά μοντέλα.

Προσχωρεί στο νέο κόμμα του Ηλ. Κασιδιάρη η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρία Μπίλλη

Με δημόσια γρπατή δήλωσή της η Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας Μαρία Μπίλλη που εκλέχθηκε με την περιφερειακή παράταξη "Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία" γνωστοποίησε την προχώρησή της στο νέο κόμμα που δημιούργησε ο πρώην Βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" Ηλίας Κασιδιάρης.

Ν. Χαρδαλιάς: Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορονοϊό κάνει λάθος», δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς και αφού ξεκαθάρισε ότι τα κρούσματα δεν θα εξαφανιστούν απηύθυνε έκκληση σε όλους τους πολίτες να είναι σε εγρήγορση και να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα.

Ε.Ο.Δ.Υ.: Δύο νέοι θάνατοι και 97 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (8/6)

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Ιουνίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό (Covid-19) που αφορά το τελευταίο 4ήμερο (5-8/6).

Π.Ε. Καρδίτσας: Χαρτογράφηση και drones στη μάχη κατά των κουνουπιών

Με πιο εξελιγμένες διαδικασίες αλλά και πιο μεθοδικά πραγματοποιείται φέτος η διαδικασία της κωνωποκτονίας, στους χώρους ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας, σύμφωνα με τα όσα είπε στο KarditsaLive.Net ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

Καρδίτσα: Επιχείρηση της Π.Υ. Καρδίτσας για εντοπισμό φιδιού σε μηχανή αυτοκινήτου (+Φώτο)

Ένας απρόσκλητος επισκέπτης σε μηχανή αυτοκινήτου, στην Καρδίτσα, «απαίτησε» την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να βρεθεί και να απομακρυνθεί.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ