.
.
.
.

Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020

Κάλεσμα από το "Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων", στην πορεία προς τη Νιάλα

Το Δίκτυο Φορέων και Πολιτών για την Προστασία των Αγράφων καλεί τους φίλους των Αγραφιώτικων  βουνών, να πούμε όλοι μαζί ένα μεγάλο ΟΧΙ στην λεηλασία της Φύσης της Ιστορίας και του Πολιτισμού μας.

6ο πρωτάθλημα Σύγχρονου Τάβλι: Χιτσκοκικό φινάλε και η "κούπα" για πρώτη φορά στον Τάσο Μανιάτη!

Η 13η και τελευταία αγωνιστική ήταν η συγκλονιστικότερη και των 6 ετών που γίνεται το πρωτάθλημα Καρδίτσας, καθώς το φαβορί και σχεδόν μόνιμα πρώτος της σεζόν, Θανάσης Πλαβός δεν πέτυχε καμία νίκη (στους 4 γύρους) και ο Τάσος Μανιάτης που ήταν σε απόσταση 2 βαθμών, όχι μόνο μπόρεσε να τον φτάσει αλλά και να τον προσπεράσει στο καλύτερο ποσοστό νικών (61,5 -- 59,6).

Καρδίτσα: Κάηκε ολοσχερώς αποθήκη με δέματα σε φάρμα αλόγων (+Φώτο +Βίντεο)

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρδίτσας γύρω στις 8 σήμερα (Τετάρτη 1/7) αργά το απόγευμα, για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε ανοιχτή αποθήκη (στέγαστρο) με μπάλες από άχυρα, σε έκταση πίσω από το Γενικό Νοσοκομείο, απέναντι από το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Ζώων.

Το Χαμόγελο του Παιδιού: "Γιατί όλες οι ξεχωριστές στιγμές έχουν Χαμόγελο"

Μπομπονιέρες, προσκλητήρια γάμου καθώς και ολοκληρωμένα πακέτα βάπτισης, έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν ηλεκτρονικά ή φυσικά, τα νέα ζευγάρια και οι νέοι γονείς μέσα από το Εθελοντικό Δημιουργικό Εργαστήρι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Κυριακή 5 Ιουλίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Ηλία Πανταζή

Τελούμε την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Παππού, Αδελφού και Θείου Ηλία Ευριπ. Πανταζή.

Χαλκιδική: Θανατηφόρα πτώση από τον 5ο όροφο για 47χρονο - Εκτελούσε εργασίες

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στη Κρυοπηγή της Χαλκιδικής, όταν ένας 47χρονος Γεωργιανός βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στο οποίο εκτελούσε εργασίες σιδηροκατασκευής.

Προσωπικό για εργασία αναζητά η εταιρεία Δ. Νομικός στο Ευύδριο Φαρσάλων

To εργοστάσιο επεξεργασίας τομάτας της εταιρείας Δ. Νομικός στο Ευύδριο Φαρσάλων ζητά προσωπικό (ανειδίκευτους γυναίκες - άνδρες, χειριστές περονοφόρων, μηχανικούς….)

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ