.
.
.

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Εντυπωσιακό event στην πλαζ Πεζούλας με… εναέριο χορό κάτω από αερόστατο! (+Φώτο +Βίντεο)

Για πρώτη φορά στα χρονικά πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σήμερα Σάββατο (11/7) αργά το απόγευμα στην πλαζ Πεζούλας, ένα μοναδικό event που πρόβαλλε το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο.

Στο αναστυλωμένο γεφύρι της Πλάκας ο Πρωθυπουργός - Θετικός για την αναστήλωση της γέφυρας Κοράκου

Το αναστυλωμένο γεφύρι της Πλάκας στα Τζουμέρκα, το οποίο κατέρρευσε πριν από πέντε χρόνια, επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Πρωθυπουργός, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στην Κέρκυρα.

Νέες αρδευτικές γεωτρήσεις θα δημιουργηθούν στη Δ.Ε. Φύλλου

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας εντάχθηκε αρδευτικό έργο για την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας μετά από σχετική απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Τα τμήματα 2ης ξένης γλώσσας στα 4/Θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Δρ Γεώργιος Δοδοντσάκης υπέγραψε χθες Παρασκευή 10 Ιουλίου την απόφαση για τα τμήματα 2ης ξένης γλώσας που θα δημιουργηθούν σε 4θέσια και άνω σχολεία της Π.Ε. Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2020-2021.

Η πρώτη των πρώτων του νομού στις Πανελλαδικές εξετάσεις μαθήτρια του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές του σχολείου μας οι οποίοι για μια ακόμα χρονιά σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις στις Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ