.
.
.
.

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020

Γ. Καραβίδας: …το «δαιδαλώδες οδικό δίκτυο της Οξυάς»

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσα, μεταξύ και άλλων ερωτήσεων για θέματα του Δήμου μας, ερώτηση στον κο Δήμαρχο Μουζακίου για το δρόμο Μουζάκι – μοναστήρι Αγίας Τριάδας Οξυάς καθώς και για την οδική ένωση των οικισμών με το κέντρο του χωριού.

Παράταση στο Λογοτεχνικό διαγωνισμό Αντώνη Σαμαράκη - Κανονικά το συνέδριο τον Οκτώβριο στο Μορφοβούνι

Παράταση μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου, δόθηκε από την οργανωτική Επιτροπή, του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού Αντώνης Σαμαράκης, που διοργανώνει για 5η φορά ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα.

Παρέμβαση του Γ. Κωτσού για αναγνώριση χρόνου σύνταξης ασφαλισμένων στον ΟΓΑ από 1988 έως 1997

Στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννη Βρούτση παρενέβη ο Βουλευτής Ν.Δ. Ν. Καρδίτσας κ. Γιώργος Κωτσός για το σημαντικό ζήτημα της αναγνώρισης χρόνου σύνταξης ασφαλισμένων στον ΟΓΑ την περίοδο από το 1988 έως 1997.

Επίδομα 534 ευρώ: Ξεκίνησε η καταβολή σε 178.000 ελεύθερους επαγγελματίες

Ξεκίνησε η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους από 300 έως 534 ευρώ σε 178.000 ελεύθερους επαγγελματίες για τον Μάιο, ανάλογα με το πότε άνοιξαν τις επιχειρήσεις τους.

Παράταση προθεσμίας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ - Ανάγκη επανυποβολής αιτήσεων

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής, Ανανέωσης Εγγραφής και Μετεγγραφής σε Γενικά Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια μέχρι και την Παρασκευή 3 Ιουλίου και ώρα 23:59 με σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ