.
.
.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020

11 προσλήψεις συμβασιούχων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας

Στην πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Καρδίτσας.

Στο επίκεντρο επαφών του Σ.Ε.Κ. με Βορίδη η αξιοποίηση του Κέντρου Γενετικής Βελτίωσης Ζώων Καρδίτσας

Ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ του Συνδέσμου Ελλήνων Κτηνοτρόφων (Σ.Ε.Κ.) και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη για την αξιοποίηση όλων των Κέντρων Γενετικής Βελτίωσης Ζώων της χώρας, με αυτό που εδρεύει στην Καρδίτσα να προτείνεται για την πιλοτική εφαρμογή του όλου πρότζεκτ.

Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας για τα Σάββατα που προτείνει να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σε συνέλευση του, (καθώς λόγω συνθηκών δεν επιτρέπεται να γίνει Γενική Συνέλευση), αποφάσισε κατά πλειοψηφία,

ΠΕΔ Θεσσαλίας: "Η Θεσσαλία κατέχει το θετικότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα στην Ελλάδα"

Στην παρουσίαση του Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων προχώρησε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας, με κεντρικό ομιλητή τον Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων κ. Μανώλη Γραφάκο.

Ε.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 11 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Δευτέρα 20/7) - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουλίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αναφορά Γ. Κωτσού στη Βουλή για τη λειτουργία ΟΠΣΠΑ για έκδοση αδειών υπαίθριου εμπορίου και τις λαϊκές αγορές.

Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδ. Γεωργιάδη κατάθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ. ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός αναφορικά με τη λειτουργία ΟΠΣΠΑ για έκδοση αδειών υπαίθριου εμπορίου και τις λαϊκές αγορές.

Αναρτήθηκαν οι Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκαν σήμερα, Δευτέρα 20 Ιουλίου 2020, οι προσωρινοί πίνακες Δικαιούχων-Ωφελουμένων και Παρόχων Τουριστικών Καταλυμάτων και Αποκλειομένων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ: http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2020-2021

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ