.
.
.

Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020

…αδιάφορη για τον ορεινό μας (και όχι μόνο) όγκο και η σημερινή δημοτική αρχή του δήμου Μουζακίου

Συνάντηση είχαν στο Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας, τη Δευτέρα 6-7-2020, οι Δήμαρχοι του «Δικτύου ΟΤΑ ΠΙΝΔΟΣ», στους στρατηγικούς στόχους του οποίου περιλαμβάνονται η συνεργασία για τον σχεδιασμό της ορεινής πολιτικής της πατρίδας, η επανεργοποίηση της ορεινής ζώνης της ΠΙΝΔΟΥ, κ.λ.π..

Κάλεσμα των φοιτητών του 4ου εξαμήνου του τμήματος Δασοπονίας για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης

Με πρωτοβουλία του προέδρου Κουτσώνα Ζήση και σε συνεργασία με όλα τα παιδιά του 4ου εξαμήνου καλούμε όλο το κόσμο να συνεισφέρει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης όπως τρόφιμα φάρμακα η ότι μπορεί ο καθένας.

Πάνω από 80 θύματα ενδοοικογενειακής βίας προσέφυγαν στο Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας την τελευταία διετία!

Πλούσιος είναι ο απολογισμός της κοινωνικής συμβουλευτικής δράσης του Κέντρου Γυναικών του Δήμου Καρδίτσας στο Νομό μας από το 1992 που ιδρύθηκε μέχρι σήμερα.

Προσλαμβάνονται μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ πέντε μακροχρόνια άνεργοι στη ΔΕΥΑ Σοφάδων

Σε απόφαση πρόσληψης πέντε εργαζομένων, κατόπιν υπαγωγής της ΔΕΥΑ Σοφάδων σε πρόγραμμα απασχόλησης του ΟΑΕΔ προχώρησε στη συνεδρίαση της 21ης Ιουλίου το Δ.Σ. της επιχείρησης.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής του δρόμου Καρύτσα – Σπηλιά

Ξεκίνησαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Καρύτσα – Σπηλία συνολικά 8,8 χλμ. οδικού δικτύου από τον οικισμό της Καρύτσας προς τη Σπηλιά (τέλος του έργου αποτελεί η διασταύρωση προς Μεγαλόβρυσο).

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του προέδρου της τ.κ. Κρανέας

Ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Κρανέας ευχαριστεί θερμά τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Κωνσταντίνο Νούσιο για την άμεση ανταπόκρισή τους, να μας διαθεσουν μηχανήματα για εκτέλεση εργασιών στην Τοπική Κοινότητα Κρανέας.

Ανανεώνει μητρώο και πάει σε εκλογές το Σωματείο Παραγωγών Κηπευτικών και Νωπών Λαχανικών ν. Καρδίτσας

Για τη διενέργεια αρχαιρεσιών που θα αναδείξουν το νέο Δ.Σ. ετοιμάζεται το Σωματείο Παραγωγών Κηπευτικών και νωπών Λαχανικών ν. Καρδίτσας, που είναι οι παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ