.
.
.

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020

Χανιά: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και επιχείρησε να αυτοκτονήσει...

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία των Χανίων τις τελευταίες ώρες, στο άκουσμα της είδησης του αιματηρού περιστατικού μεταξύ ζευγαριού, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων το απόγευμα.

Δύο αργυρά και ένα χάλκινο για τους Καρδιτσιώτες αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-18

Δύο αργυρά μετάλλια και ένα χάλκινο κατέκτησαν Καρδιτσιώτες αθλητές και αθλήτριες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 (Παίδων/Κορασίδων) που πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο (25-26/7) στη Λάρισα.

Ο Δήμος Καρδίτσας ξεκίνησε διαδικασίες αξιοποίησης του μικρού αεροδρομίου Μυρίνης!

Στις αρχές του 2000 η ιδέα της κατασκευής ενός μικρού αεροδρομίου έξω από την Καρδίτσα ήταν για τους ντόπιους εξωπραγματική! Αρκετοί μάλιστα ήταν αυτοί που για τους λίγους υποστηρικτές της, δεν δίσταζαν εκείνη την εποχή να κάνουν ακόμη και περιπαικτικά σχόλια!

Παρεμβάσεις για την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου στην περιοχή του Δήμου Σοφάδων

Παρεμβάσεις στο κλειστό και ανοιχτό αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Θεσσαλιώτιδος και στο ανοιχτό του Δήμου Σοφάδων για την ομαλοποίηση της άρδευσης συναποφασίστηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με στόχο την εξισορρόπηση του αρδευτικού δικτύου στα καταληκτικά σημεία της περιοχής.

Το πρόγραμμα χρήσης του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας από τους αθλητικούς συλλόγους

Σε λήψη απόφασης σχετικά με το πρόγραμμα των αθλητικών συλλόγων και τον καθορισμό λειτουργίας του κλειστού γυμναστηρίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας για το σχολικό έτος 2020 - 2021 προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Καρδίτσας.

«Xαρισματικά παιδιά»

Ο όρος «χαρισματικά παιδιά» έχει γίνει ευρέως αποδεκτός από την επιστημονική κοινότητα τα τελευταία χρόνια.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ