.
.
.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020

Εγκρίθηκε από το Δ.Σ. Καρδίτσας μελέτη που προβλέπει ανώτατο όριο ταχύτητα 30χλμ στην πόλη της Καρδίτσας

Την έγκριση και παραλαβή της κυκλοφοριακής μελέτης για μόνιμη μείωση του ορίου ταχύτητας στην πόλη της Καρδίτσας,  που συντάχθηκε από την Μονάδα Βιώσιμης Κινητικότητας του ΕΜΠ, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο δημοσιογράφος Κώστας Παρλαβάντζας επελέγη για το γραφείο τύπου του Δήμου Σοφάδων

Πράσινο φώς από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας - Στ. Ελλάδας για δημοσίευση στο Φ.Ε.Κ. έλαβε η απόφαση του Δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου για την επιλογή του Ειδικού Συνεργάτη.

Πιθανότητα απώλειας θέσεων εργασίας μετέθεσε την ίδρυση βρεφικού σταθμού του Δήμου Καρδίτσας

Δεν θα προχωρήσει στην ίδρυση βρεφικού σταθμού ο Δήμος Καρδίτσας στο χώρο που λειτουργεί το Κέντρο Γυναικών και ένας εκ των δημοτικών παιδικών σταθμών.

Λύση μέσω ΚΕΔΕ για το περιβαλλοντικό τέλος στα απορρίμματα αναζητά ο Δήμος Καρδίτσας

Ομόφωνα αρνητικά τοποθετήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας, όταν κλήθηκε να γνωμοδοτήσει επί του σχεδίου καθορισμού της τιμολογιακής πολιτικής της Π.Α.Δ.Υ.Θ. Α.Ε για το έτος 2021.

Εγκρίθηκε η δημιουργία πίστας pumptrack στο Παλέρμο για το οποίο εξαγγέλθηκε περίφραξη

Σε έγκριση της κανονιστικής απόφασης για την χωροθέτηση κατασκευής πίστας ποδηλάτου pumptrack στον αθλητικό χώρο του Παλέρμο, προχώρησε με κατά πλειοψηφία απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο Καρδίτσας.

Τροπολογία στη Βουλή: Και οι δύο γονείς θα αποφασίζουν για το παιδί ασχέτως της επιμέλειας

Και οι δύο γονείς θα έχουν λόγο σε σοβαρές, μη επαναλαμβανόμενες, αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον του παιδιού τους, ακόμη και αν την επιμέλεια ασκεί ο ένας με δικαστική απόφαση.

Καρδίτσα: Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των σταθμών φόρτισης οχημάτων

Αναβλήθηκε η συζήτηση του θέματος για την κανονιστική απόφαση που αφορά στην τοποθέτηση δύο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, μετά από πρόταση ιδιωτικών εταιρειών.

Δημόσιο απολογισμό τον Σεπτέμβριο προγραμματίζει ο Δήμος Καρδίτσας

Τη διενέργεια δημόσιου απολογισμού του Δήμου Καρδίτσας, για τον προσεχή Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θωμάς Κόντος κατά την συνεδρίαση του Σώματος την Τρίτη 29 Ιουλίου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ