.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2020

Δίκτυο Αγράφων: "Ο φυσικός πλούτος της Πίνδου πρέπει να παραμείνει το ανέγγιχτο στολίδι της αλλά και το στήριγμα και η προοπτική της"

Εν μέσω αντιδράσεων των τοπικών κοινωνιών και των φορέων τους, που συνεχώς γιγαντώνονται και που στόχο έχουν την αποτροπή εγκατάστασης ανεμογεννητριών στις περιοχές τους, συνεδριάζει, εξ όσων πληροφορηθήκαμε, την επόμενη Δευτέρα, 6-7-2020, στο Πετρίλο του Δήμου Αργιθέας Καρδίτσας,

Super League: Αναβάλλεται το Λαμία - Ξάνθη λόγω κρούσματος κορονοϊού σε ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Λαμία-Ξάνθη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας των Play Out της Super League, ορίζεται για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου και ώρα 19:30, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικού κρούσματος COVID-19 σε ποδοσφαιριστή του Α.Ο. Ξάνθη.

Πικετοφορία από το ΚΚΕ στο κέντρο της Καρδίτσας κατά του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις (+Φώτο +Βίντεο)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πικετοφορία ενάντια στο κυβερνητικό νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή (3/7), στις 8:30 το βράδυ, η Τομεακή Επιτροπή Καρδίτσας του ΚΚΕ.

Παραδόθηκε σε κυκλοφορία οδικό τμήμα της Λάρισας – Φαρσάλων στο ύψος των Χαλκιάδων

Το τμήμα του δρόμου Λάρισα - Φάρσαλα, από το ύψος των Χαλκιάδων μέχρι και την διασταύρωση της οδού με την παλιά σιδηροδρομική γραμμή, παρέδωσε σε κυκλοφορία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο Αεροδρόμιο «Μακεδονία»

Συναγερμός σήμανε σήμερα, 3 Ιουλίου και ώρα 17:45, στους θαλάμους επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Αεροδρομίου «Μακεδονία» της Fraport, καθώς η πτήση FR170 της Ryanair από Βερολίνο προς Αθήνα, εξέπεμψε Mayday πάνω από τη Χαλκιδική και αιτήθηκε full emergency και αναγκαστική προσγείωση, λόγω πυρκαγιάς στο πιλοτήριο.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ