.
.
.

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020

Δύο κρατούμενοι των φυλακών Τρικάλων δεν επέστρεψαν από την άδειά τους

Από τις αστυνομικές Αρχές αναζητούνται δύο άτομα και συγκεκριμένα ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, οι οποίοι κρατούνταν στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και χθες Τετάρτη 29 Ιουλίου δεν επέστρεψαν έπειτα από άδεια που είχαν λάβει.

Χαμηλά, αλλά εντός προβλέψεων η στάθμη της Λίμνης Πλαστήρα στο τέλος του Ιουλίου

Εντός προβλέψεων και προγραμματισμού βρίσκεται η στάθμη της Λίμνης  Πλαστήρα, μια ημέρα πριν την έξοδο από τον Ιούλιο και την είσοδο στον Αύγουστο, που θα ολοκληρωθεί και η αρδευτική περίοδος.

Άγγιξε τους 40 ο υδράργυρος σήμερα Πέμπτη (30/7)

Σε πολύ υψηλά επίπεδα, ανήλθαν για μία ακόμα ημέρα οι μέγιστες θερμοκρασίες τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης 30/07 σχεδόν στο σύνολο της χώρας, με τη μεγαλύτερη τιμή να καταγράφεται στην Παραλία Αχαΐας όπου ο υδράργυρος έφτασε στους 39,8 βαθμούς.

Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις για την πλήρωση των θέσεων Προσωρινών Διευθυντών Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης

Εκδόθηκαν οι προκηρύξεις – προσκλήσεις πλήρωσης θέσεων Προσωρινών Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρουσιάστηκε η ειδική έκδοση του Ευρωπαϊκού Χάρτη Δεοντολογίας για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα δικαστικά συστήματα

Την ειδική έκδοση του Ευρωπαϊκού Χάρτη Δεοντολογίας για τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα δικαστικά συστήματα και στο περιβάλλον τους, που υιοθετήθηκε κατά την 31η σύνοδο της Ολομέλειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την αποτελεσματικότητα της δικαιοσύνης του Συμβουλίου της Ευρώπης, παρουσίασε σε εκδήλωση την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020, ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ