.
.
.
.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Εξαιρούνται τα ελληνικά τυριά από τους αμερικανικούς δασμούς

Την εξαίρεση των ελληνικών τυριών από τους δασμούς που έχουν επιβληθεί σε γεωργικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποφάσισαν οι ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Σπηλιάς

Γίνεται γνωστό ότι την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και ώρα 19.00 μ.μ. θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός δια την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου , όπου και πανηγυρίζει η Ιερά Μονή και θα ψαλλουν τα εγκώμια ενώπιον της Ιεράς Εικόνος απο τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Νεκτάριο.

ΤΕ Καρδίτσας ΚΚΕ - Αποχαιρετισμός Σ. Τάκη Ψημμένου

Μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης και συγκίνησης, στο χωριό Μεσενικόλα Καρδίτσας, συγγενείς, σύντροφοι και φίλοι «αποχαιρέτησαν» τον σύντροφο Τάκη (Δημήτρη) Ψημμένο, που "έφυγε" την Τετάρτη, από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Πρόσληψη 14 συμβασιούχων στο Δημοτικό Ωδείο Μουζακίου

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή αντιτίμου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Ωδείου Μουζακίου, που εδρεύει στο Μουζάκι, γνωστοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Μουζακίου.

E.Ο.Δ.Υ.: 5 νέοι θάνατοι και 204 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Πέμπτη 13/8) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 13 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αθ. Μπότας και Σωκρ. Παππάς οι νέοι διευθυντές εκπαίδευσης στο νομό Καρδίτσας

Τοποθετήθηκαν σήμερα (13/8) με απόφαση της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων οι επιλεγέντες 116 προσωρινοί Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, σε εφαρμογή του άρθρου 30 του νόμου 4713/2020.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου ''Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ'': "1821-2021"

Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδας και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο είχε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού μας Συλλόγου κ. Δ. Γιώτης σήμερα 13/8/020 στις 10 π.μ. διάρκειας περίπου μιάς ώρας για θέματα που αφορούν στην καλύτερη οργάνωση στο χωριό μας των διήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα διεξαχθούν με την ευκαιρία των διακοσίων χρόνων από το 1821 στις 4 και 5 Μαϊου του 2021 σε συνεργασία του Συλλόγου μας ,του Δήμου μας ,της Τ.Κοινότητας , της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας και φυσικά της ιεράς Μητροπόλεώς μας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ