.
.
.

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020

Δημ. Παπακώστας: "Κοινή η αγωνία για Ισόρροπη Ανάπτυξη και στήριξη άγονων Ιατρείων !"

Είχαμε την τιμή να επικοινωνήσουμε με την Περιφερειακή Σύμβουλο/ Γιατρό κ.Λία Ρογγανάκη ,μετά το δημόσιο διάλογο για θέματα Περιφέρειας Θεσσαλίας και την άνιση μεταχείριση - κατά άποψη μας- της ορεινης Πατρίδας ,των χωριών της κοιλάδας Αχελώου ποταμού....της ορεινης Αργιθέας!

Επετειακή έναρξη περιόδου για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας

Η φετινή έναρξη της κυνηγετικής περιόδου έχει επετειακό χαρακτήρα για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας καθώς συμπλήρωσε 110 χρόνια από την θεσμοθέτησή  του, τον Μάρτιο του 1910. 

Φθιώτιδα: Δέντρο καταπλάκωσε γυναίκα στο ΚΑΑΥ Καραβομύλου

Μνήμες από τον εφιάλτη του καλοκαιριού του 2014, όταν δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε στις Κομποτάδες ένα 9χρονο παιδί, ζωντάνεψαν νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (19/8) στο Κέντρο Αναψυχής Αξιωματικών Υπαξιωματικών (ΚΑΑΥ) Καραβομύλου, όταν μεγάλο κυπαρισσοειδές δέντρο έσπασε με αποτέλεσμα να τραυματίσει γυναίκα.

...συνάντηση Οξυωτών και σημαντικές αποφάσεις

Απορρίφθηκε πρόσφατα αρμοδίως, με το αιτιολογικό της αναρμοδιότητας για τη λήψη σχετικής απόφασης, η διοικητική προσφυγή που από κοινού με την περιβαλλοντική Κίνηση «Εξόρμηση για την προστασία του χωριού της Οξυάς» αλλά και δημοτικούς συμβούλους του Δήμου είχαν καταθέσει κάτοικοι του χωριού.

Πρόσληψη Παιδιάτρου για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Καρδίτσας

Ο Δήμος Καρδίτσας ανακοινώνει την πρόθεση του  να συνάψει σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας έως 11 μήνες και πάντως όχι μετά την 31.07.2021 για την κάλυψη αναγκών των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ