.
.
.
.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

ΑΑΔΕ: Διευκρινίσεις για τη διαγραφή του τέλους επιτηδεύματος για αγρότες και αλιείς

H ΑΑΔΕ με ανακοινωση της διευκρινίζει τι ισχύει σχετικά με την αναστολή της υποχρέωσης καταβολής του τέλους επιτηδεύματος για το φορολογικό έτος 2019 των αγροτών κανονικού καθεστώτος ΦΠΑ και των αλιέων παράκτιας αλιείας.

Δημ. Παπακώστας: "Να υπερβούμε το αίσθημα εγκλωβισμού ,τρόμου, απομόνωσης!"

Συναισθήματα καταστροφικού άγχους εχουν πλημμυρίσει τις ψυχές ενηλίκων και παιδιών και ένα βαρύ κλίμα απόλυτου εγκλωβισμού μπροστά στον "άγνωστο εχθρό", καλύπτει χώρες και κράτη , ολόκληρο τον πλανήτη , πρώτη φορά μετά τη μεγάλη καταστροφή και οδύνη του Β Παγκόσμιου πολέμου.

Στον Εισαγγελέα 21 περιπτώσεις αναφορών στο διαδίκτυο για τον κορονοϊό

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας υπεβλήθησαν σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, για ποινική αξιολόγηση 21 περιπτώσεις με αναφορές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστολόγια για το θέμα του κορονοϊού.

Κορονοϊός - Πανεπιστήμια: Οδηγίες του υπουργείου Παιδείας ενόψει της εξεταστικής του Σεπτεμβρίου

Tα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού  στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Α.Ε.Ι.) κατά την περίοδο της επαναληπτικής εξεταστικής περιόδου Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Ε.Ο.Δ.Υ: 3 νέοι θάνατοι και 209 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Παρασκευή 21/8) - Οι περιοχές που εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Έκτακτα μέτρα στις Π.Ε. Καρδίτσας, Πέλλας και Πιερίας λόγω αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού

Στις περιοχές της χώρας που λαμβάνονται έκτακτα μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού εντάσσεται ο νομός Καρδίτσας από σήμερα όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και μετά την αύξηση των κρουσμάτων που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες.

Οι Villagers of Greece, «αναλαμβάνουν δράση» στο Δήμο Μουζακίου

Στο πλαίσιο της δράσης «Ποδηλατώντας για τα αδέσποτα», o Δήμαρχος Μουζακίου, Φάνης Στάθης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον Γιώργο Καραπέτσα, ιδρυτικό στέλεχος των «Villagers of Greece» και τον street artist, Θωμά Καλλιάρα (Fenok).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ