.
.
.

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Ξεκινάει το μεγάλο έργο αντικατάστασης των δικτύων ύδρευσης σε Μαγούλα – Κρανιά & Άγιοι Ανάργυροι - Παλαιοχώρι – Ριζοβούνι

Ορίστηκε ο ανάδοχος για την υλοποίηση του μεγάλου έργου «Αντικαταστάσεις Υδρεύσεων Δ.Ε. Παμίσου» του Δήμου Μουζακίου με προϋπολογισμό 3.710.000 ευρώ.

Αναβάθμιση του 112 - Με απόλυτη ακρίβεια πλέον ο εντοπισμός όσων καλούν από κινητά Android

Πρόκειται για μία υπηρεσία αυτόματου εντοπισμού της ακριβούς θέσης του καλούντος σε περιπτώσεις κλήσης του ενιαίου ευρωπαϊκού αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 από έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Ενεργοποιείται αυτόματα μόνο όταν ο πολίτης καλέσει το 112.

E.Ο.Δ.Υ.: Ένας νέος θάνατος και 124 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τετάρτη 5/8) - Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 5 Αυγούστου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

16 νέα κρούσματα κορονοϊού στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο - 1 κρούσμα στην Καρδίτσα

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συντονιστικού Κέντρου Περιφέρειας Θεσσαλίας covid-19, στη Θεσσαλία το τελευταίο 24ωρο διαπιστώθηκαν 16 νέα κρούσματα κορονοϊού εκ των οποίων το 1 εντοπίστηκε στην Καρδίτσα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση πρόκειται για ταξιδιώτη εξωτερικού.

393 παραβάσεις από την ΕΛ.ΑΣ. την Τρίτη (4/8) για μη τήρηση μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού - 24 στη Θεσσαλία

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορονοϊού.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ