.
.
.
.

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Άμεση διευθέτηση των πρόχειρων και ημιμόνιμων φραγμάτων ζητά από τους αρδευτές ο Δήμος Σοφάδων

Την διευθέτηση των πρόχειρων και ημιμόνιμων φραγμάτων από τους αρδευτές, ενόψει των προβλέψεων για έντονα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 48ωρο για την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων ζητά ο Δήμος Σοφάδων.

3.500 στρέμματα υπέστησαν ζημιές στο Δήμο Σοφάδων από την κακοκαιρία "Θάλεια"

Αυτοψία σε πληγείσες καλλιέργειες από την χαλαζόπτωση και τα ακραία καιρικά φαινόμενα της Πέμπτης, πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του ΕΛΓΑ, ενώ θα επανέλθει εκ νέου τη Δευτέρα.

ΕΠΣ Καρδίτσας: Διευκρινίσεις για τις αλλαγές στον κανονισμό μετεγγραφών 2020-2021

Η ΕΠΣ Καρδίτσας, θέλοντας να συμβάλλει στη ταχύτερη εξυπηρέτηση των σωματείων μελών της με διαφανή και κατανοητό τρόπο, ως προς τις μεταγραφικές κινήσεις της ποδοσφαιρικής σεζόν 2020-2021, ενημερώνει για τις παρακάτω σημαντικές αλλαγές που επήλθαν στον Κανονισμό Ιδιότητας και Μετεγγραφών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ινδία: Αεροσκάφος με 191 επιβάτες συνετρίβη τη στιγμή της προσγείωσης

Αεροσκάφος της εταιρείας Air India Express, με 191 επιβάτες που εκτελούσε δρομολόγιο από το Ντουμπάι στην πόλη Κοχικόδε (πρώην Καλκούτα) της Ινδίας, συνετρίβη κατά τη διάρκεια της προσγείωσης στο αεροδρόμιο Καριπούρ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον δύο άτομα και να τραυματιστούν δεκάδες ακόμα.

Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας: Αναστολή λιτανειών, εμποροπανηγύρεων και παράταση του μέτρου απαγόρευσης όρθιων σε καταστήματα

Σε συνέχεια εισήγησης της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτικής  Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ