.
.
.
.

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020

Άλλοι 20 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκίνησαν ή ξεκινούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 20 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Η διαδικασία των αιτήσεων για τους πληγέντες από την κακοκαιρία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Μετά την απόφαση κήρυξης του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας από την ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και την απόφαση του ΥΠΕΣ, για επιχορήγηση δήμων της χώρας για την υλοποίηση προγράμματος Πολιτικής Προστασίας,

Δήμος Αργιθέας: Οικονομική ενίσχυση πληγέντων – Προνομιακά επιδόματα

Ο Δήμος Αργιθέας που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων (ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες) που εκδηλώθηκαν στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2020,

ΚΚΕ(μ-λ): Να μην λυγίσουμε από την καταστροφή ! - Διεκδίκηση και αλληλεγγύη να γίνουν ο πόνος και η αγανάκτηση !

Καρδίτσα, Φάρσαλα, Αλμυρός πλήρωσαν με νεκρούς και τεράστια καταστροφή στο βιός των κατοίκων και στις καλλιέργειες των αγροτών την εγκληματική διαχρονική αδιαφορία του αστικού πολιτικού συστήματος και των τοπικών «αρχόντων».

ΔΕΔΔΗΕ: Συνολικά 29.000 παροχές στο ν. Καρδίτσας είχαν διακοπή ηλεκτροδότησης - Επανήλθε το 99%

Περίπου 1% υπολογίζονται οι παροχές ρεύματος που δεν έχουν ηλεκτροδοτηθεί στο ν. Καρδίτσας σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ στην απογευματινή ενημέρωση σήμερα Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου.

Ενημέρωση και καταγραφή προβλημάτων στο Δ.Σ. Παλαμά παρουσία του υποδιοικητή του ΕΛΓΑ

Τα προβλήματα που καταγράφονται σε όλες τις τοπικές κοινότητες του Δήμου Παλαμά την επόμενη μέρα της κακοκαιρίας παρουσιάστηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης (22/9).

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ