.
.
.
.

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020

"Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, διαφημίζει τις προσλήψεις συμβασιούχων απο το ΕΣΠΑ στα νοσοκομεία, για να κρύψει τις ευθύνες της κυβέρνησης"

Η Νεοδημοκρατική περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, κάνοντας «πλάτες» στην κυβέρνηση της Ν.Δ, που δεν εξασφαλίζει επαρκή κρατική χρηματοδότηση για την πλήρη στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και τον αναγκαίο εξοπλισμό του δημόσιου συστήματος υγείας, διαφημίζει την χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας για την πρόσληψη 200 συμβασιούχων ορισμένου χρόνου στις δομές της δημόσιας υγείας της περιοχής.

Ζημιές σε περισσότερα από 20.000 στρέμματα δηλώθηκαν από παράγωγους του Δήμου Παλαμά

Ξεπέρασαν τα 20.000 στρέμματα αυτά που υπέστησαν ζημιές, την φετινή καλλιεργητική περίοδο, στον Δήμο Παλαμά, σύμφωνα με τα στοιχεία από τις δηλώσεις των πληγέντων παραγωγών προς τον ΕΛΓΑ.

Εργασία ξεκινούν άλλοι 4 άνεργοι του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στο Δήμο Καρδίτσας

Εργασία ξεκινούν στις 9 Σεπτεμβρίου 2020 άλλοι 4 άνεργοι στο Δήμο Καρδίτσας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και μετά την οριστικοποίηση των πινάκων στις 3 Αυγούστου 2020.

Ζωντανή ενημέρωση από την κλήρωση πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣΚ (2020-2021)

Για τις 7 μ.μ. σήμερα Τρίτη (8/9) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣΚ που πραγματοποιείται στον εξωτερικό χώρο του αναψυκτηρίου του Παυσιλύπου λόγω των μέτρων περιορισμού του κορονοϊού (Covid-19).

Ε.Ο.Δ.Υ: 1 νέος θάνατος και 169 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα (Τρίτη 8/9) - Η γεωγραφική κατανομή των κρουσμάτων

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8 Σεπτεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των αιτήσεων διαμονής φοιτητών στις φοιτητικές εστίες Καρδίτσας και Λάρισας

Με ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας γνωστοποίησε ότι έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα των αιτήσεων των φοιτητών /τριων για διαμονή στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας - Καρδίτσας για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.

Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας οι έξι Σταθμοί Μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης

Έξι νέους Σταθμούς Μέτρησης, συνολικού προϋπολογισμού 1.025.108 ευρώ, προμηθεύεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την ενίσχυση του εθνικού δικτύου παρακολούθησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στα αστικά κέντρα της περιφέρειας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ