.
.
.
.

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021

Γεμάτη η Μ.Ε.Θ. COVID-19 στο νοσοκομείο, αλλά αρκετά μειωμένος ο αριθμός νοσηλευόμενων

Ενώ τα έξι κρεβάτια στη Μονάδα Εντατική Θεραπείας στο Νοσοκομείο Καρδίτσας εξακολουθούν να παραμένουν καλυμμένα, η εικόνα γενικότερα των νοσηλευόμενων με COVID-19 είναι αρκετά βελτιωμένη σε σύγκριση με την περίοδο πριν τις γιορτές.

"Ιανός": Μέχρι 22 Ιανουαρίου η προκαταβολή αποζημιώσεων για άλλες 200 επιχειρήσεις

Μέχρι την μεθεπόμενη Παρασκευή (22/1), χωρίς να αποκλείεται και νωρίτερα, θα έχουν μπει στο λογαριασμό 200 επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον "Ιανό", χρήματα που αντιστοιχούν στο 20% της συνολικής αποζημίωσης, ως προκαταβολή αυτής.

Ανακοινώθηκαν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα στη Λέσβο για τον περιορισμό του κορονοϊού

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν προκύψει στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,

Επιπλέον 150.000 ευρώ από το Υπ. Υποδομών για αποκαταστάσεις στον Πάμισο ποταμό μέσα στο Μουζάκι

Με τον  Γενικό Γραμματέα  Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη συναντήθηκαν σήμερα στην Αθήνα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης.

Συνεχίζονται τα προβλήματα από τις συνεχόμενες βροχοπτώσεις στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα (+Φώτο)

Μέρες «Ιανού» ζει και πάλι ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα, καθώς οι πρόσφατες βροχές ενεργοποίησαν παλαιές και νέες καταπτώσεις, εντός και εκτός οικισμών, με σοβαρότερη αυτή ανάντι της Αγίας Μαρίνας όπου κατολισθαίνει η πλαγιά του βουνού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ