.
.
.
.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021

Και επίσημα αποδεκτή η παραίτηση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας από τον Υπουργό Υγείας Β. Κικίλια

Αποδεκτή έγινε η παραίτηση του Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας Δημ. Κεχαγιά στις 12 Ιανουαρίου 2021 από τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια μετά το γνωστό ζήτημα που προέκυψε με το έγγραφο που διακινήθηκε για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Καρδίτσας στις αρχές τις περασμένης εβδομάδας.

Απάντηση του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου Γ. Γέρμανου σε δημοσίευμα του Γ. Καραβίδα

Διαβάζοντας πολύ προσεκτικά τα όσα προσάπτει τόσο στην Επιχείρηση όσο και στη Διοίκηση της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. ο κ. Καραβίδας, στο δημοσίευμα του στις 3/1/2021 και, προς αποκατάσταση της αλήθειας στου συνδημότες έχουμε να του απαντήσουμε μας τα παρακάτω:

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καρδίτσας: Παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη (14/1) στα γραφεία της Α/βάθμιας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας την Πέμπτη 14-1-2021, θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας στις 13:30μ.μ , λόγω της πανδημίας δεν καλούμε τα μέλη μας αλλά θα είναι μόνο μέλη του Δ.Σ.

Προβλήματα σε γεφύρια και στο δρόμο προς το Μοναστήρι Αγ. Ιωάννου στο Παλιούρι από τις έντονες βροχοπτώσεις (+Φώτο +Βίντεο)

Προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν από τον μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό» και το τελευταίο διάστημα επιδεινώθηκαν σημαντικά λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Παλιουρίου του Δήμου Καρδίτσας κατά τον Πρόεδρο κ. Ηλία Λαγό.

Α΄ Χειρουργική Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πρωτοποριακός εμβολισμός της σπληνικής αρτηρίας προεγχειρητικά σε ασθενή

Η εφαρμογή της καινοτομίας στην Ιατρική τέχνη και η συνεργασία έμπειρων και εξειδικευμένων ιατρικών ομάδων, επιτρέπει τη διενέργεια αξιόλογων και σημαντικών ιατρικών επιτευγμάτων στη Θεσσαλία και γενικότερα στον Ελλαδικό χώρο.

Ε.Ο.Δ.Υ. (13/01): 25 νέοι θάνατοι και 671 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 1 κρούσμα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Κ. Τσιάρας: Με τροπολογία παρατείνεται μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2021, η προθεσμία υποβολής της αίτησης επαναπροσδιορισμού υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη

Παρατείνεται μέχρι και την 31η Ιανουαρίου 2021, η προθεσμία υποβολής της αίτησης επαναπροσδιορισμού υποθέσεων του Νόμου Κατσέλη, με τροπολογία του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, με τίτλο «Εκσυγχρονισμός του συστήματος προσλήψεων στον δημόσιο τομέα και ενίσχυση του ΑΣΕΠ».

Υπογράφεται η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του ΓΕΛ Μουζακίου

Την έγκριση για την υπογραφή της σύμβασης του έργου «Ενεργειακή αναβάθμιση Γενικού Λυκείου Μουζακίου»,  προϋπολογισμού 380.000 ευρώ με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 έδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ