.
.
.
.

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2021

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν περιοχές του Δήμου Ελασσόνας

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας κηρύχθηκαν σήμερα Πέμπτη (14/1) οι Κοινότητες Βλαχoγιαννίου και Μεσoχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς και η Κοινότητα Τσαριτσάνης του Δήμου Ελασσόνας.

Αποφασισμένος για «λευκό» Σάββατο στην Καρδίτσα και τα υπόλοιπα πεδινά ο «Λέανδρος»

Με διαθέσεις να "ντύσει" στα λευκά το σύνολο του νομού μας έρχεται η κακοκαιρία "Λέανδρος" το βράδυ της Παρασκευής (15/1) και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα όπου συγκλίνουν όλα σχεδόν τα προγνωστικά μοντέλα.

Καρδίτσα: Στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας εντάχθηκε το έργο «Αναβάθμιση συστήματος διαχείρισης και επέκτασης χρήσης κοινόχρηστων ποδηλάτων»

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020 του έργου «Αναβάθμιση συστήματος διαχείρισης και επέκτασης χρήσης κοινόχρηστων ποδηλάτων», προϋπολογισμού 199.751,6 ευρώ, με δικαιούχο και φορέα λειτουργίας το Δήμο Καρδίτσας υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας.

Δήμος Λίμνης Πλαστήρα: Λειτουργία γραφείου προς διευκόλυνση των δημοτών για τον εμβολιασμό

Ο Δήμος Λίμνης Πλαστήρα έχει εξ’ αρχής θέσει σε υψηλή προτεραιότητα τα θέματα Δημόσιας Υγείας και της προστασίας των δημοτών από τον κορονοϊό.

Ε.Ο.Δ.Υ. (14/01): 33 νέοι θάνατοι και 599 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Βρέθηκε σε χαράδρα το πτώμα του Πακιστανού στον Παλαμά Δομοκού

Σε απόκρημνη χαράδρα βρέθηκε πριν από λίγο το πτώμα του άτυχου Πακιστανού που φέρεται να δολοφονήθηκε με απανωτές μαχαιριές και χτυπήματα από σκεπάρνι από ομοεθνή του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο Παλαμά Δομοκού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ