.
.
.
.
.

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο για το «τρίγωνο» Λίμνη Σμοκόβου – Ρεντίνα – Λουτρά κατέθεσε ο Δήμος Σοφάδων στο Υπ. Οικονομικών

Ο Δήμος Σοφάδων κατέθεσε στο Υπουργείο Οικονομικών ένα ολοκληρωμένο στρατηγικό αναπτυξιακό σχέδιο της ευρύτερης περιοχής στο «τρίγωνο» Λίμνη Σμοκόβου – Ρεντίνα – Λουτρά Σμοκόβου.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Π.Τ. Καρδίτσας του Ε.Ε.Σ. για το θάνατο του ιατρού Ευστ. Μπαθρέλλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εθελοντές, τα μέλη και το προσωπικό του Περιφερειακού Τμήματος Καρδίτσας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του γιατρού Ευστάθιου Μπαθρέλου, Διευθυντή Παθολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας και ενεργού μέλους του Τμήματός μας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (17/01): 28 νέοι θάνατοι και 237 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ηλέκτρα Αντωνοπούλου - Πανάγου: Σχετικά με την χωροθέτηση του νέου Κέντρου Υγείας

18 Σεπτεμβρίου 2020, ο “Ιανός” χτυπά την Θεσσαλία. Ο Νομός Καρδίτσας υφίσταται μεγάλες καταστροφές. Ανθρώπινες ζωές χάνονται. Στο δήμο Μουζακίου πολλά χωριά υποφέρουν από πρωτοφανείς ζημιές.

54χρονη βρέθηκε δολοφονημένη στα Χανιά

Σε χτυπήματα από "τέμνον όργανο στην τραχηλική χώρα" αποδίδεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο θάνατος της 54χρονης γυναίκας Ελληνικής υπηκοότητας, το άψυχο σώμα της οποίας εντοπίστηκε, μέσα σε μια λίμνη αίματος, σε μεζονέτα συγκροτήματος κατοικιών στην περιοχή Μεσκλά Χανίων.

Δ/νση Π.Ε. Καρδίτσας: Εξ αποστάσεως διδασκαλία για όσα σχολεία δεν λειτουργήσουν δια ζώσης τη Δευτέρα (18/1)

Τα σχολεία που τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021 δεν θα λειτουργήσουν δια ζώσης, λόγω των καιρικών συνθηκών, θα λειτουργήσουν με εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Την παραίτηση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου Γ. Γέρμανου ζητούν εκπρόσωποι του Μαυρομματίου

Την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Μουζακίου Φ. Στάθη και την παραίτηση του Γ. Γέρμανου από τη θέση του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ. Μουζακίου ζητούν ο Δημοτικός Σύμβουλος Μουζακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Λ. Γιώτης, ο πρόεδρος της κοινότητας Μαυρομματίου Γ. Νάσιος και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου ‘’Ο Καραϊσκάκης" Δ. Γιώτης με κοινή επιστολή τους.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλάζουν το ωράριο έναρξης των σχολείων τη Δευτέρα (18/1) στον Δήμο Μετεώρων

Με απόφαση του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων αύριο Δευτέρα 18 Ιανουαρίου οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου θα ξεκινήσουν αργότερα.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ