.
.
.
.

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Απαγορευτικό για φορτηγά στη εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών λόγω χιονόπτωσης

Η χιονόπτωση που επικρατεί σε κομμάτι της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, οδήγησε τις αστυνομικές αρχές να θέσουν απαγορευτικό για τα Ι.Χ.Φ. αυτ/τα ωφέλιμου φορτίου, άνω των 3,5 τόνων από τη Λαμία στο ρεύμα για Αθήνα.

Στις 9.30 θα ανοίξουν το πρωί της Τρίτης (19/1) τα σχολεία στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Με απόφαση του Δημάρχου Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνου η έναρξη των μαθημάτων αύριο Τρίτη 19/1/2021 στο νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο λίμνης Πλαστήρα, θα γίνει στις 9.30 π.μ.

Γ. Γέρμανος & Γ. Κορώνης: Αβάσιμες, αναληθείς και συκοφαντικές οι κατηγορίες από τους εκπροσώπους του Μαυρομματίου

Αβάσιμες, αναληθείς και συκοφαντικές είναι κατηγορίες που περιέχονται στην κοινή επιστολή των κ.κ. Λ. Γιώτη, Γ. Νάσιου και Δ. Γιώτη τονίζουν στην απάντησή τους ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Μ. κ. Γ. Γέρμανος καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοπύργου κ. Γ. Κορώνης.

A΄ Νευροχειρουργική Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Πρωτοποριακή νευροχειρουργική επέμβαση για τοποθέτηση στερεοτακτικής βαλβίδας σε ογκολογικό ασθενή

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας πρωτοστατεί σε εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις με τη συνεργασία έμπειρων και άρτια εκπαιδευμένων ιατρικών ομάδων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στη Λάρισα.

Ανακοίνωση των Συλλόγων Γυναικών Καρδίτσας σχετικά με την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου

Ο Σύλλογος Γυναικών Καρδίτσας και οι Ομάδες Γυναικών Σέκλιζας και Ταμασίου (μέλη ΟΓΕ) εκφράζουν τη συμπαράστασή τους σε ένα ακόμα θύμα σεξουαλικής βίας και κακοποίησης, τη Σοφία Μπεκατώρου, που κατήγγειλε ότι βιάστηκε από παράγοντα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (ΕΙΟ) όταν ήταν μόλις 21 ετών.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ