.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2021

Σάββατο (30/01): 4 νέες αποφάσεις για εφάπαξ ενίσχυση σε φυσικά πρόσωπα που επλήγησαν από τον "Ιανό" - Συνολικά 157 αποφάσεις μαζί με επιχειρήσεις

Την Παρασκευή και το Σάββατο 9 και 10 Οκτωβρίου 2020 αντίστοιχα από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εκδόθηκαν οι πρώτες τρεις αποφάσεις για χορήγηση επιδόματος έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης σε πληγέντα φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός» και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου.

Παράταση αεροπορικής οδηγίας για πτήσεις εσωτερικού έως τις 8 Φεβρουαρίου ανακοίνωσε η Υ.Π.Α.

Παρατείνεται έως την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 η αεροπορική οδηγία με την οποία επιτρέπονται σε όλα τα αεροδρόμια της χώρας μόνο οι ουσιώδεις μετακινήσεις εσωτερικού.

Θάνος Σκάρλος σε Πρωθυπουργό: Οφείλουμε να σχεδιάσουμε την «επόμενη μέρα»

Η τοποθέτηση του δημάρχου Σοφάδων Θ. Σκάρλου στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη σχετικά με την πορεία αποκατάστασης των ζημιών από την κακοκαιρία "Ιανός" ήταν η ακόλουθη:

Παραίτηση Δημοτικού Συμβούλου Μουζακίου Αθανάσιου Καρύδα

Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες,

Θα ήθελα, πρωτίστως να σας ευχαριστήσω θερμά, για ακόμη μία φορά, για την εκλογή μου σε θέση δημοτικού συμβούλου, και για την εμπιστοσύνη, που δείξατε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα στο πρόσωπό μου και στον Δημοτικό Συνδυασμό «Νέα Ελπίδα».

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού στα έργα του Ε65 - Στο 63% η πρόοδος του έργου

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στη δυτική Θεσσαλία σήμερα Σάββατο (30/1) ο Πρωθυπουργός Κυρι. Μητσοτάκης επισκέφθηκε το εργοτάξιο του Ε65, στο ύψος της Ξυνιάδας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών, την πρόοδο του συνολικού έργου και για τα κομμάτια που απομένουν προς ολοκλήρωση.

Χρ. Τριαντόπουλος: Πρωτοβουλία για ολοκληρωμένο πλαίσιο κρατικής αρωγής στους πληγέντες από φυσικές καταστροφές

Το πρόσφατο καταστροφικό πέρασμα του «Ιανού», αλλά και το διαχρονικό, δίκαιο αίτημα των πληγέντων από φυσικές καταστροφές για ταχύτερες διαδικασίες στήριξης και αποκατάστασης, οδήγησε το Υπουργείο Οικονομικών -και σε συνέχεια σχετικής κατεύθυνσης από τον Πρωθυπουργό- σε μία σειρά πρωτοβουλιών για τη βελτίωση του θεσμικού πλαισίου της Κρατικής Αρωγής.

Κυρ. Μητσοτάκης: Προσβασιμότητα – εγγειοβελτιωτικά έργα – ορεινή Ελλάδα οι κυβερνητικές προτεραιότητες για την τοπική ανάπτυξη (+Φώτο +Βίντεο)

«Το συμπέρασμα που αποκόμισα από τη νέα επίσκεψή μου στην Καρδίτσα είναι ότι μετά τον καταστροφικό μεσογειακό κυκλώνα «Ιανό», το κράτος ήταν παρών και προέβη σε όλες τις αναγκαίες βραχυπρόθεσμες παρεμβάσεις ανακούφισης των πληγέντων κατοίκων της περιοχής»,

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/01): 15 νέοι θάνατοι και 795 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 2 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ