.
.
.
.
.

Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021

Νοικιασμένο παραμένει το 90% των φοιτητικών σπιτιών της Καρδίτσας -Έλλειψη «τριαριών» στην πόλη

Μικρό είναι το ποσοστό των φοιτητών, σε τμήματα που λειτουργούν στο νομό μας, που αποφάσισε να ξενοικιάσει το φοιτητικό σπίτι, λόγω της πανδημίας και του ότι δεν γίνονται διά ζώσης μαθήματα.

Δωρεάν rapid tests τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου στην κοινότητα Αμπέλου

H Δημοτική Αρχή Σοφάδων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών  και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ προχωρά σε νέους προληπτικούς δωρεάν ελέγχους rapid tests τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου για την πρόληψη και αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Στη διάθεση της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας η παραίτηση του Γιάννη Μάγγου

Λίγη ώρα μετά την νέα ήττα του Απόλλωνα Λάρισας από την Παναχαϊκή για την 5η αγωνιστική της Super League 2, έθεσε την παραίτηση του, στην διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ο τεχνικός κ. Γιάννης Μάγγος.

Σ.Ε.Α. Παλαμά: Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021: “Βγαίνουμε από το σπίτι για να δώσουμε αίμα”

Αγαπητοί αιμοδότες...
- Οι ανάγκες για αίμα δεν σταματούν ποτέ, ενώ έχει παρατηρηθεί ότι αυξάνονται την περίοδο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς λόγω μείωσης της καθιερωμένης προσφοράς αίματος.

Στο επίπεδο Β – Αυξημένου Κινδύνου πέρασαν οι Π.Ε. Χαλκιδικής, Λασιθίου και Ζακύνθου

Μετά από έκτακτη σύσκεψη στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και σε συνέχεια σχετικής εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας Έναντι Κορωνοϊού Covid-19,

Ε.Ο.Δ.Υ. (31/01): 17 νέοι θάνατοι και 484 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 3 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Δημ. Παπακώστας: Φιλο-ορεινές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη στην Καρδίτσα

Με ξεκάθαρες Φιλο-Ορεινές εξαγγελίες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης , χθες από την Καρδίτσα έδωσε το Αποκεντρωτικό στίγμα της πολιτικής του και την πολιτική βούληση να ενισχύσει τις Ορεινές απόμακρες δυσπρόσιτες περιοχές,

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ