.
.
.
.

Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2021

Υποστηρικτές του Τραμπ εισέβαλαν στο Καπιτώλιο! - Πυροβολισμοί με μία γυναίκα τραυματία (+Βίντεο)

Επεισόδια σημειώνονται στην Ουάσινγκτον, καθώς μερίδα υποστηρικτών του απερχόμενου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση, έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα και εισέβαλε στο χώρο του Καπιτωλίου, όπου συγκρούεται με την αστυνομία.

Μεσολόγγι: Σορός ατόμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία

Ένα άτομο απανθρακωμένο βρήκαν οι πυροσβέστες στο εσωτερικό μικρής μονοκατοικίας σε μονοκατοικία στην περιοχή του Συνοικισμού στο Μεσολόγγι κοντά στον Άγιο Δημήτριο.

5 συλλήψεις για το "χρυσό" κοτέτσι στο Κορωπί!

Πέντε από τους συνολικά έξι εμπλεκόμενους της κλοπής των 165.000 ευρώ από το «χρυσό κοτέτσι» στο Κορωπί συνελήφθησαν, ωστόσο πολλά από τα χρήματα έχουν σταλεί ήδη στο Πακιστάν μέσω εταιρείας μεταφοράς χρημάτων.

"Βροχή" επιστολών σε Β. Κικίλια από Υπηρεσίες και εργαζομένους του Γ.Ν. Καρδίτσας να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Διοικητή

Σύσσωμη η οικογένεια του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας συμπαραστέκεται στο Διοικητή του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Δημ. Κεχαγιά με επιστολές που απευθύνονται στον Υπουργό Υγείας κ. Βασ. Κικίλια ζητώντας να μην κάνει αποδεκτή την παραίτηση που τέθηκε άμεσα από τον ίδιο στη διάθεσή του λόγω του ζητήματος του εγγράφου που διακινήθηκε κατά τη διάρκεια των εμβολιασμών υγειονομικών κατά του COVID-19.

Νομός Καρδίτσας: Το 2020 καταγράφηκαν οι περισσότεροι θάνατοι την τελευταία 5ετία - "Βουτιά" σε γάμους αλλά και ...διαζύγια!

Το 2020, που πριν ελάχιστες ημέρες μας αποχαιρέτισε κατέγραψε ένα αρνητικό ρεκόρ για το νομό μας, καθώς είναι η χρονιά που σημειώθηκαν στατιστικά οι περισσότεροι θάνατοι την τελευταία πενταετία.

Διοικητής Γ.Ν. Καρδίτσας: Καταθέτω μήνυση και αστική αγωγή για όσους συνεχίζουν να με συκοφαντούν

Σε νέα δήλωση προχώρησε σήμερα Τετάρτη (6/1) ο Διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας κ. Δημ. Κεχαγιάς γνωστοποιώντας -μεταξύ άλλων- ότι πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη για όσους συνεχίζουν να διαδίδουν ψεύδη σχετικά με την διακίνηση εγγράφου για τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 στο Γ.Ν. Καρδίτσας.

Ενωτική Πρωτοβουλία: "Οι δημότες του Δήμου Μουζακίου δε μπορούν να ζουν άλλο στην απόγνωση και την αγωνία"

Οδεύουμε ολοταχώς για τους τέσσερις μήνες από το πέρασμα της θεομηνίας του «Ιανού», που άφησε πίσω της βαριές και, δυστυχώς, ακόμα ανοιχτές πληγές και στο Δήμο μας. Πληγές που, πέρα από την απώλεια ανθρώπινων ζωών και το αντίστοιχο πένθος, βύθισαν τις ήδη χτυπημένες από τον Κορωνοϊό τοπική κοινωνία και οικονομία στην απόγνωση και την αγωνία.

Ε.Ο.Δ.Υ. (06/01): 48 νέοι θάνατοι και 816 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 6 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 6 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ