.
.
.
.

Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021

Αρχίζουν στις 20/1 τα έργα ανάπλασης σε κεντρική πλατεία και πεζόδρομο Τερτίπη της Καρδίτσας

Με καθυστέρηση κάποιων εβδομάδων, αρχίζουν σε λίγες ημέρες τα έργα ανάπλασης στην κεντρική πλατεία και στον πεζόδρομο Τερτίπη της Καρδίτσας.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Με κάθε μπόρα, στο ίδιο έργο θεατές..."

Αμέσως μετά τις πλημμύρες του Σεπτέμβρη (ΙΑΝΟΣ), ο λαός της Καρδίτσας, απαίτησε αγωνιστικά, μέσα από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς του, την πλήρη αποκατάσταση των ζημιών και την άνευ όρων και προϋποθέσεων αποζημίωση για κάθε είδους και αιτίας ζημιά.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν. Καρδίτσας σχετικά με το έγγραφο συναίνεσης για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στο νοσοκομείο μας

Ο Σύλλογος εργαζομένων του Γ.Ν.Καρδίτσας, καταδικάζει την ύπαρξη του εγγράφου συναίνεσης, που διακινούνταν στα εμβολιαστικά κέντρα του Νοσοκομείου μας και έπρεπε να υπογράψουν όσοι συνάδελφοι θα εμβολιαζόταν.

Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας: Πρόταση ψηφίσματος για στήριξη μικρών εμπόρων και επαγγελματιών

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης (Τσιαπλές Αναστάσιος, Νάνος Αποστόλης, Μπακάση Βασιλική, και Γκαραλιάκος Ζήσης), κατέθεσαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, για συζήτηση και έγκριση, την παρακάτω πρόταση ψηφίσματος, με την οποία ζητούν η περιφέρεια Θεσσαλίας, να διεκδικήσει από την κυβέρνηση, την άμεση λήψη μέτρων στήριξης των μικρών εμπόρων και επαγγελματιών.

Μεσσηνία: Νεκρός εργαζόμενος του Δήμου Τριφυλίας, που καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο

Τραγωδία στην Τριφυλία με έναν εργαζόμενο του δήμου στον τομέα της Καθαριότητας να χάνει τη ζωή του, καθώς καταπλακώθηκε από απορριμματοφόρο.

Υπ. Οικονομικών: Διευκρινίσεις για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης

Στο πλαίσιο των αιτήσεων που έχουν ξεκινήσει από τους ενδιαφερόμενους για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης, το οποίο φέτος θα υπολογιστεί με βάση τον οικισμό που κατοικούν οι ενδιαφερόμενοι, διευκρινίζονται τα εξής:

Β΄ Νευροχειρουργική Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας: Άμεση αντιμετώπιση κατάγματος υψηλής επικινδυνότητας του 2ου αυχενικού σπονδύλου μετά από τροχαίο ατύχημα

Ασθενής 53 ετών με κάταγμα στο δεύτερο αυχενικό σπόνδυλο (Hangman fracture) μετά από τροχαίο ατύχημα αντιμετωπίστηκε χειρουργικά από την Β΄ Νευροχειρουργική Κλινική του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (07/01): 47 νέοι θάνατοι και 510 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 5 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ