.
.
.
.

Σάββατο, 09 Ιανουαρίου 2021

Υ.Π.Α.: Παρατείνονται έως 18 Ιανουαρίου οι αεροπορικές οδηγίες για εσωτερικές πτήσεις

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) ανακοινώνει στο επιβατικό κοινό την παράταση της αεροπορικής οδηγίας (notam) για τις πτήσεις εσωτερικού έως την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021.

Τάσος Τσιαπλές: "Να κατοχυρωθεί το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους"

Χιλιάδες εργαζόμενοι, διαφόρων ειδικοτήτων βιώνουν το απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου, με χαμηλούς μισθούς και χωρίς δικαιώματα.

Θετικό το συνολικό ισοζύγιο εγγράφων - διαγραφών επιχειρήσεων στο ΕΒΕ Καρδίτσας για το (ιδιαίτερο) 2020

Οι εγγραφές νέων επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Καρδίτσας ήταν περισσότερες από τις διαγραφές για το έτος (2020) που αφήσαμε πίσω μας πριν λίγες ημέρες, σε ένα έτος δύσκολο και ιδιαίτερο που στιγματίστηκε από την πανδημία και τις επιπτώσεις αυτής -μεταξύ άλλων και- στον επιχειρηματικό τομέα αλλά και τον κακοκαιρία "Ιανός" που προξένησε σοβαρές ζημιές σε επιχειρήσεις της Π.Ε. Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (09/01): 32 νέοι θάνατοι και 800 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 8 κρούσματα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Νέα μετάθεση της υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» σε Θεσσαλία, Μακεδονία και Θράκη

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας ανακοίνωσε τη μετάθεση κατά 14 ημέρες της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας,

Νέα προβλήματα στην οδική σύνδεση για το Μεσοβούνι Αργιθέας μετά την βραδινή βροχή (+Φώτο)

Προβλήματα πρόσβασης στον οικισμό Ζερβός του Μεσοβουνίου Αργιθέας δημιουργήθηκαν και πάλι τις τελευταίες ώρες μετά την βραδινή βροχόπτωση στην περιοχή.

Υπεγράφη η σύμβαση εκπόνησης μελετών για την εύρυθμη λειτουργία των έργων στην Κάρλα

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου «Υποστηρικτικές Μελέτες για την έγκριση από τη Διοικητική Αρχή Φραγμάτων του Ταμιευτήρα Κάρλας», προϋπολογισμού 318.222 ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ