.
.

Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021

Η Τυτώ "όπλο" κατά των τρωκτικών σε συνεργασία Περιφέρειας και Δήμων της Θεσσαλίας - Ο Δ. Σοφάδων συμμετέχει από το ν. Καρδίτσας

Ένα πουλί που ο πληθυσμός του έχει μειωθεί κατά πολύ στον Θεσσαλικό κάμπο, μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό όπλο κατά των τρωκτικών και τις ζημιές που κάνουν στις καλλιέργειες.

Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου η κηδεία της Αικατερίνης Κοντού

Κηδεύεται την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021, και ώρα 3.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Καρδιτσομαγούλας Καρδίτσας, η Αικατερίνη Κοντού, Αρχικελευστής του Πολεμικού Ναυτικού, ετών 41.

Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (παράρτημα Καρδίτσας)

Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (Παραρτήματος Καρδίτσας), η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16/10/2021, συνεδρίασε την Τετάρτη 20/10/2021 και αποφάσισε:

Ε.Ο.Δ.Υ. (23/10): 43 νέοι θάνατοι και 3.199 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 25 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Έναν μακροχρόνια άνεργο άνω των 55 ετών θα προσλάβει μέσω ΟΑΕΔ ο Δήμος Παλαμά

Την υποβολή αιτήσεως του Δήμου Παλαμά στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΟΑΕΔ για την πρόσληψη ενός ατόμου μέσω του προγράμματος του ΟΑΕΔ για την απασχόληση 8.500 μακροχρόνιων ανέργων, ηλικίας 55-67 ετών αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Παλαμά.

Σημαντική ημερίδα για τον τουρισμό το Νοέμβριο στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα με αντικείμενο τον Ορεινό Τουρισμό στη μετά COVID εποχή, θα διοργανωθεί το διήμερο 5 και 6 Νοεμβρίου, στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα.

Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός παραδόθηκε σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας

Σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό στίβου παρέδωσε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός σε συλλόγους της Θεσσαλίας που είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ