.
.

Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021

Ο ΕΜΑ ενέκρινε τη χορήγηση αναμνηστικών δόσεων με το εμβόλιο της Moderna

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) ανακοίνωσε απόψε(25/10) ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η αναμνηστική δόση του εμβολίου της εταιρείας Moderna για τον κορονοϊό μπορεί να χορηγηθεί σε ανθρώπους άνω των 18 ετών τουλάχιστον έξι μήνες μετά τη δεύτερη δόση.

Επίσκεψη της Δημ.Το.Καρδίτσας στον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Φωτόπουλο και τά μέλη της Δημ.Το.Καρδίτσας για την εκλογή τους και ανέφερε, ότι αναμφισβήτητα το κόμμα της ΝΔ στην Καρδίτσα έχει μια μεγάλη δυναμική η οποία οφείλεται στην ποιότητα των στελεχών της.

Πληγέντες από τον ΙΑΝΟ: Οργανωτική σύσκεψη ενόψει της κινητοποίησης στην Αθήνα

Σύσκεψη φορέων της Καρδίτσας, ενόψει της διοργάνωσης συγκέντρωσης στην Αθήνα όλων των πληγέντων της χώρας, διοργανώθηκε, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.

Ευχαριστήρια επιστολή της Έλενας Μπακοπούλου για τις εσωκομματικές εκλογές

Εύχομαι στον Πρόεδρο κ. Δημουλά Ευάγγελο και στα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημ.Τ.Ο. Ν.Δ. Σοφάδων που αναδείχθηκαν από τις εσωκομματικές εκλογές, να έχουν μια καλή θητεία, σύμπνοια και εποικοδομητική συνεργασία.

Υποχρεωτικό μοριακό τεστ για τους στρατεύσιμους που θα καταταγούν το Νοέμβριο

Απο τη Στρατολογία ανακοινώθηκε ότι στο πλαίσιο πρόληψης για την αποφυγή διάδοσης της νόσου Covid-19, οι υπόχρεοι για κατάταξη με τη 2021 ΣΤ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς και της Πολεμικής Αεροπορίας και 2021 Δ΄ΕΣΣΟ για Πολεμικό Ναυτικό (Νοέμβριος 2021),

Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή φράγματος αναστόμωσης πηγών στα Βρυσιά Φαρσάλων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας υπέγραψε τη σύμβαση για την κατασκευή φράγματος για τη συγκέντρωση και συγκράτηση νερού άνω των 350.000 κυβικών μέτρων, στο χώρο όπου αναβλύζουν οι πηγές στα Βρυσιά Φαρσάλων.

Ε.Ο.Δ.Υ. (25/10): 54 νέοι θάνατοι και 3.937 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 31 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 25 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ