.
.
.
.
.

Σάββατο, 30 Οκτωβρίου 2021

Περίπατος ΑΣΚ στο Παγκράτι με 100άρα! - Μόνος πρώτος στην Α2 (+Φώτο)

Στο Παγκράτι αγωνίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ο ΑΣΚ κάνοντας εύκολα το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα η ομάδα της Καρδίτσας βρίσκεται μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Ε.Ο.Δ.Υ. (30/10): 38 νέοι θάνατοι και 4.696 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 32 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας: 2η Συνάντηση Ευρωπαϊκού Προγράμματος

Συνεχίζοντας τη μεγάλη Ευρωπαϊκή του πορεία, το 1ο ΕΠΑ.Λ. Καρδίτσας, βρέθηκε στην πόλη Tamsalu της Εσθονίας, από τις 10-16 Οκτωβρίου2021, στο πλαίσιο της 2ης συνάντησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με κωδικό 2020-1-ΕΕ01-KA229-077885_5 και τίτλο : "From school to life - my knowledge helps me in my daily life", δηλαδή «Από το σχολείο στη ζωή - οι γνώσεις μου με βοηθούν στην καθημερινή μου ζωή».

Υπεγράφη η σύμβαση για τη μελέτη των νέων αντιπλημμυρικών έργων στον Κερασιώτη ποταμό

Νέα αντιπλημμυρικά έργα  δρομολογούνται στον Κερασιώτη  ποταμό  μετά την υπογραφή της σύμβασης  μελέτης, συνολικού προϋπολογισμού 549.845 ευρώ από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό.

Αυτοψία Κ. Αγοραστού και Θ. Νασιακόπουλου στα έργα του βιολογικού καθαρισμού Νίκαιας

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος επισκέφτηκαν  τα υπό εξέλιξη έργα στον Βιολογικό Καθαρισμό,  μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Γ. Λαδόπουλο  και Ν. Λιούπα, τους αντιδημάρχους  Αντ. Ρεντζιά, Β. Χλιάπη -Γκουνιαρούδη, Αλ. Χονδρονάσιο, τον  πρόεδρο της ΔΕΥΑ Κιλελέρ Αχ. Βαρδακούλη  και τον διευθυντή ΔΕΥΑΚ Γ. Παπακανάκη.

Επίσημο: Νέα κλήρωση τη Δευτέρα (1/11) για SL2 με Ζάκυνθο αλλά και Καβάλα!

Με 34 τελικά ομάδες, 17 σε κάθε όμιλο θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Super League 2 αφού τόσο η Ζάκυνθος όσο και η Καβάλα συμπεριλήφθηκαν στη νέα κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ