.
.

Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021

Σε λειτουργία τα μισά τμήματα ΑΕΙ και όλα τα πρώην ΤΕΙ στην Καρδίτσα - Στις 11/10 τα υπόλοιπα

Σε δια ζώσης λειτουργία βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, τα δυο από τα τέσσερα τμήματα ΑΕΙ που λειτουργούν στην πόλη της Καρδίτσας και το σύνολο των προγραμμάτων σπουδών των πρώην ΤΕΙ που συνεχίζουν μέχρι την ολοκλήρωση των εξαμήνων.

Σύλληψη άνδρα στην Γρούβιανη Λάρισας για εμπρησμό

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λάρισας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από πρόθεση σε αγροτοδασική έκταση, στην αγροτική περιοχή Γρούβιανη Λάρισας.

ΕΦΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για πληροφόρηση των συνταξιούχων για τα αναδρομικά

Από σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου οι συνταξιούχοι μπορούν να έχουν άμεση και προσωποποιημένη ενημέρωση αναφορικά με τον επανυπολογισμό των συντάξεων τους κατ΄ εφαρμογή του νόμου 4670/2020 μέσα από την ειδική πλατφόρμα που τέθηκε σε λειτουργία στην ιστοσελίδα του e-ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr, στην επιλογή: «Ενημερωτικό σημείωμα αναδρομικών N. 4670/2020».

Επερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης για ενέργειες στις οποίες προέβη ή πρόκειται να προβεί η περιφέρεια Θεσσαλίας για αποζημίωση των πληγέντων ελαιοπαραγωγών

Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας διατύπωσε επερώτηση προς την περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας, για τις ενέργειες που έκανε ή θα κάνει, για να αποζημιωθούν στο 100% οι ελαιοπαραγωγοί της Θεσσαλίας, που υπέστησαν μεγάλες ζημιές από καιρικά φαινόμενα.

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές του κυπέλλου ερασιτεχνών για την Τρίτη 5 Οκτωβρίου

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας γνωστοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (4/10) οι διαιτητές των αγώνων κυπέλλου της α φάσης που θα πραγματοποιηθουν την Τρίτη 5 Οκτωβρίου.

Τρίτη δόση εμβολίου Pfizer και Moderna 28 μέρες μετά τη δεύτερη – Για ποιους την συστήνει ο EMA

Μετά το πέρας τουλάχιστον 28 ημερών από τη δεύτερη δόση μπορούν να λάβουν την τρίτη δόση εμβολίου κατά του κορονοϊού (της Pfizer και της Moderna) άτομα με έντονα εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, όπως αναφέρει ο ΕΜΑ.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ