.
.
.
.
.

Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2021

7 μακροχρόνια ανέργους άνω των 55 ετών μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ θα αιτηθεί να προσλάβει ο Δήμος Καρδίτσας

Την απόφαση να καταθέσει αίτημα ο Δήμος Καρδίτσας για την πρόσληψη 7 μακροχρόνια ανέργων ηλικίας άνω των 55 ετών μέσω προγράμματος του ΟΑΕΔ έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου στη συνεδρίαση της 4ης Νοεμβρίου.

Βγήκε ο ανάδοχος για το έργο της "Αποκατάστασης Υποδομών της Τ.Κ. Βατσουνιάς λόγω Ιανού"

Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μουζακίου που ελήφθη την 8η Νοεμβρίου 2021 κατακυρώθηκε το έργο της "Αποκατάστασης Υποδομών της Τ.Κ. Βατσουνιάς λόγω Ιανού" στην εταιρεία "Χατζηγάκης Τεχνική Α.Ε." με συνολική έκπτωση 8%.

Βόλος: Σοβαρός τραυματισμός νεαρού διανομέα σε τροχαίο στην Καρτάλη

Σε σοβαρή κατάσταση, διασωληνωμένος, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, ο νεαρός διανομέας ηλικίας περίπου 20 – 25 ετών που τραυματίστηκε σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα Καρτάλη – Μαγνήτων.

Για συμμετοχή στην απεργία αποφασίζουν την Πέμπτη (11/11) οι επαγγελματίες εστίασης της Καρδίτσας

Για τη συμμετοχή των μελών του στην πανελλαδική κινητοποίηση της προσεχούς Τρίτης 16 Νοεμβρίου, θα αποφασίσει αύριο Πέμπτη (11/11), ο Σύλλογος  Καταστηματαρχών Εστίασης και αναψυχής ν. Καρδίτσας.

Α2 μπάσκετ: Αναβάλλεται και το Τρίτωνας - Αμύντας λόγω κρουσμάτων COVID-19

Δεύτερη αναβολή αγώνα της 6ης αγωνιστικής της Α2 μπάσκετ ανακοινώθηκε την Τετάρτη (10/11) από Ε.Ο.Κ. καθώς μετά το Παγκράτι - Πανερυθραϊκός αυτή τη φορά αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων COVID-19 ο αγώνας του Τρίτωνα με τον Αμύντα.

Συλλαλητήριο στο κέντρο της Καρδίτσας: «Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση» (+Φώτο +Βίντεο)

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για το εργασιακό καθεστώς που έχει διαμορφώσει ο νέος νόμος 4808/2021, γνωστός και ως «νόμος Χατζηδάκη», ως συνέχεια προηγούμενων νομοθετημάτων,  αλλά και ευρύτερα για  τις δυσμενείς συνθήκες που έχουν διαμορφώσει για τους εργαζόμενους και ευρύτερα την κοινωνία, η οικονομική  κρίση, η πανδημία και ο τρόπος διαχείρισής τους από την κυβέρνηση, καθώς και για τα προβλήματα που προκάλεσε η όξυνε σε τοπικό επίπεδο ο Ιανός, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Ε.Ο.Δ.Υ. (10/11): 70 νέοι θάνατοι και 7.105 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 104 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021 από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ