.
.
.
.

Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2021

Θανατηφόρο τροχαίο για δύο αδέρφια στη Λακωνία

Με αίμα βάφτηκε και πάλι η άσφαλτος στη Λακωνία, καθώς γύρω στις 5:30΄ μμ της Τρίτης 2/11 σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο επί της Εθνικής οδού μεταξύ Βλαχιώτη και Μολάων, στο ύψος της διασταύρωσης προς Γλυκόβρυση στη Μακρυνάρα, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο νέοι άνθρωποι.

Έτοιμα, μέχρι 15 Νοεμβρίου, τα τεύχη δημοπράτησης για την "Παλιά Ηλεκτρική"

Τέλος φαίνεται να παίρνει το σήριαλ της ολοκλήρωσης των τευχών δημοπράτησης που αφορά στο έργο δημιουργίας του νέου Πνευματικού και Πολιτιστικού κέντρου Καρδίτσας, στο κτίριο της "παλιάς Ηλεκτρικής" στη Δημοτική Αγορά.

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.ΕΜ.Ε.Θ.

Συνεδρίασε την Τρίτη 02 Νοεμβρίου 2021 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν στις 24 Οκτωβρίου 2021 υπό την προεδρία του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Χρήστου Μπλουγούρα με μοναδικό θέμα τη συγκρότηση σε σώμα.

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη διαμόρφωση παιδικής χαράς στη Ρεντίνα

Νέα μορφή με σύγχρονα πιστοποιημένα για την ασφάλειά τους όργανα, καινούργιο αστικό εξοπλισμό και περισσότερο πράσινο θα αποκτήσει σύντομα η παιδική χαρά της Ρεντίνας του Δήμου Σοφάδων, καθώς με απόφαση που υπέγραψε σήμερα (2/11) ο Δήμαρχος κ. Αθ. Σκάρλος ανατέθηκε η εκτέλεση του έργου διαμόρφωσής της, το κόστος του οποίου ανέρχεται σε 43.650 ευρώ με ΦΠΑ.

Σύλληψη άνδρα με περίπου 2 κιλά κάνναβη στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων

Συνελήφθη σήμερα (02-11-2021) το μεσημέρι σε περιοχή του Δήμου Μετεώρων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης

Έκτακτες ανακοινώσεις στις οποίες γνωστοποίησε επιπλέον περιορισμούς από 6 Νοεμβρίου για τους ανεμβολίαστους πολίτες έκανε το απόγευμα της Τρίτης (2/11) ο Υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης.

Το Σωματείο Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Π.Ε. Καρδίτσας στηρίζει και συμμετέχει στην απεργιακή κινητοποίηση των οικοδόμων

Συμμετέχουμε στην απεργιακή κινητοποίηση των εργατοτεχνιτών οικοδόμων την Πέμπτη 4/11/2021 στις 10.30 το πρωί στην Κεντρική Πλατεία.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ