.
.
.
.

Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2021

Φορείς Καρδίτσας: 6 Νοέμβρη Πανελλαδικό συλαλλητήριο στην Αθήνα - Φτάνει πια η κοροϊδία - Τώρα αντιπλημμυρική προστασία

Τώρα είναι ανάγκη περισσότερο από ποτέ να εκφραστεί η αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί και να τους καλέσουμε να αγωνιστούμε όλοι μαζί, διεκδικώντας τη ζωή που μας αξίζει.

Έκτακτο Δ.Σ. στη SL2 την Παρασκευή (5/11) για αιτήματα αναβολής αγώνων από Ζάκυνθο και Καβάλα

Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (5/11) στη Super League 2 όπου θα συζητηθούν τα αιτήματα Καβάλας και Ζακύνθου για αναβολή αγώνων ώστε να στελεχωθεί το ροστερ τους καθώς εντάχθηκαν στο πρωτάθλημα την τελευταία εβδομάδα.

Μεγάλο τμήμα της χώρας στο κόκκινο σκούρο του χάρτη του Ε.Ο.Δ.Υ. - Στο "κόκκινο" διατηρήθηκε η Καρδίτσα

5η κλίμακα στο χάρτη του ΕΟΔΥ εγκαινιάστηκε από σήμερα 4 Νοεμβρίου με σκούρο κόκκινο χρώμα και στην οποία ενσωματώθηκαν τα μεγαλύτερα τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου.

Ριζόμυλος: Άνδρας μαχαίρωσε τον αδερφό του

Οικογενειακή τραγωδία στο Ριζόμυλο. Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες δύο αδέλφια περίπου 65 ετών, τσακώθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα ο ένας να μαχαιρώσει τον αδερφό του στην κοιλιά.

Η κατάσταση στα νοσοκομεία της 5ης Υ.ΠΕ. σύμφωνα με την Αναπληρώτρια Υπουργό Μ. Γκάγκα

Στοιχεία για τους νοσηλευόμενους από την COVID-19 στα νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ (Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας) έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (4/11) η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Βασίλειου Θ. Θεοδωρή

Τελούμε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της κοινότητας Νεοχωρίου Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Πατέρα, Παππού και Θείου Βασίλειου Θεοδ. Θεοδωρής.

Εκτός λειτουργίας λόγω μη πιστοποίησης όλες οι παιδικές χαρές στο Δήμο Καρδίτσας

Καμία παιδική χαρά στον Δήμο Καρδίτσας δεν λειτουργεί, τη δεδομένη χρονική στιγμή και εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, λόγω έλλειψης πιστοποίησης, γεγονός που καθιστά απαγορευτική τη χρήση τους.

Τ.Ε. Καρδίτσας ΚΚΕ: "Πλημμύρες - Πυρκαγιές - Σεισμοί ... ο ένοχος έχει όνομα, το ίδιο και η απάντηση του λαού"

Ένα σημαντικό βήμα στον συντονισμό του αγώνα τους κάνουν οι πληγέντες από φυσικές καταστροφές (πλημμύρες, πυρκαγιές, σεισμούς) από δεκάδες περιοχές της χώρας μαζί και με την Καρδίτσα, με το μεγάλο συλλαλητήριο που διοργανώνουν το Σάββατο στο Σύνταγμα στις 12πμ.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ