Κελεπούρης Λάμπρος
Τσιρογιάννη Φανή
Εκίζογλου Σπυρίδων
Καραμπινά - Τσουρή Μαρία
.
.
.
.

Τρίτη, 09 Νοεμβρίου 2021

Νέο Δ.Σ. ανέδειξαν οι εκλογές των μουσικών της Καρδίτσας

Στις κάλπες για την ανάδειξη νέων διοικήσεων στα συλλογικά τους όργανα  σε τοπικό, αλλά και Πανελλαδικό επίπεδο προσήλθαν τα μέλη του Παραρτήματος Καρδίτσας του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου.

«Πράσινο κτίριο» ο Παιδικός Σταθμός Παλαμά

Περισσότερο σύγχρονος, λειτουργικότερος  και φιλικότερος  για παιδιά και εκπαιδευτικούς αλλά και το περιβάλλον, καθώς θα χρειάζεται λιγότερη ενέργεια για την θέρμανση και τον κλιματισμό του, γίνεται ο Παιδικός Σταθμός του Δήμου Παλαμά μέσω του έργου της ενεργειακής αναβάθμισής του.

«Διαχρονική» ταλαιπωρία από τα ανεπιτήρητα ζώα για τους κατοίκους της Νεράιδας

Από τον Μάιο του 2017, εδώ και τεσσεράμισι δηλαδή χρόνια, το KarditsaLive.Net έχει δημοσιεύσει τουλάχιστον έξι ρεπορτάζ που αφορούν στα ανεπιτήρητα ζώα και στις ζημιές που κάνουν, ειδικά στην περιοχή της Νεράιδας.

Κάλεσμα της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Γ.Ν. και Κ.Υ. ν. Καρδίτσας στο συλλαλητήριο της Τετάρτης (10/11)

Το νοσοκομείο -μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας- είναι ξανά προ της κατάρρευσης και της μετατροπής του σε μίας νόσου, με ό,τι αυτό σημαίνει για την εντατικοποίηση της εργασίας των υγειονομικών και τους κινδύνους για τη ζωή των ασθενών.

Από 1η Ιανουαρίου 2022 η λειτουργία του "Πρώτου ενσήμου"

Ο μηχανισμός εφαρμογής του «Πρώτου Ενσήμου» (από 1η Ιανουαρίου 2022), η διπλή καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος στους δικαιούχους για το μήνα Δεκέμβριο και η επέκταση του προγράμματος των 100.000 νέων θέσεων εργασίας προβλέπονται, μεταξύ άλλων, σε τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων που κατατίθεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης».

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ