.
.

Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2021

Ειδικό Συνεργάτη αναζητά ο Δήμος Μουζακίου για την επικουρία του Δημάρχου

Απόφαση για την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων του υπέγραψε σήμερα (14/12) ο Δήμαρχος Μουζακίου Φ. Στάθης.

Ανάκληση αποφάσεων Ο.Ε. και αιτιολόγηση προσφοράς για δύο έργα στον Δήμο Παλαμά

Στη διάταξη του νόμου περί ασυνήθιστα χαμηλών προσφορών, εμπίπτουν δύο που αφορούν σε έργα στον Δήμο Παλαμά και μοιραία ακολουθείται η διαδικασία αιτιολόγησής τους.

Εμβολιασμοί παιδιών 5-11 ετών: 48 ραντεβού για κάθε εμβολιαστική ημέρα στο νοσοκομείο Καρδίτσας

Από την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου, μέχρι και το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, τα παιδιά 5 έως 11 ετών που θα εμβολιαστούν στο νοσοκομείο Καρδίτσας ανέρχονται σε 384.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση της γέφυρας του Νεοχωρίτη ποταμού

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου συντήρησης της γέφυρας του Νεοχωρίτη ποταμού στην Π.Ε. Τρικάλων και ειδικότερα στο δρόμο προς τα Σφαγεία Οιχαλίας.

Παρατείνεται μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 η λειτουργία όλων των Κέντρων Κοινότητας

Παρατείνεται μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2023 η λειτουργία  όλων των   Κέντρων Κοινότητας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ Θεσσαλίας 2014-2020.  

Ανακλήθηκε το πιστοποιητικό του Αλμωπού Αριδαίας - Δεν ορίστηκε ο αγώνας της 9ης αγωνιστικής

Θέμα με την συμμετοχή του Αλμωπού Αριδαίας στο πρωτάθλημα της Super League 2 προέκυψε με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, σύμφωνα με την οποία ανακαλείται το πιστοποιητικό του συλλόγου της Πέλλας.

Ειδησεογραφία

Ειδήσεις ανά Δήμο

Αθλητισμός

Κεντρική Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ