.
.
.
.
.

Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021

Παρατείνεται εκ νέου η κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας για τους Δήμους Ζαγοράς Μουρεσίου και Τεμπών

Την παράταση κήρυξης σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ζαγοράς - Μουρεσίου και περιοχών του Δήμου Τέμπων έως και 30 Ιουνίου 2022 υπέγραψε τη Δευτέρα (27/12) ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Προσωρινές ελλείψεις μασκών αυξημένης ασφάλειας στα φαρμακεία του ν. Καρδίτσας

Η υποχρεωτικότητα χρήσης μασκών αυξημένης ασφαλείας, σε συγκεκριμένους χώρους, αλλά και οι πληροφορίες για την υπερμεταδοτικότητα της "Όμικρον", έφεραν πολύ αυξημένη ζήτηση αυτού του τύπου μάσκας, στα φαρμακεία της Καρδίτσας.

Πρόστιμο στο Δήμο Μουζακίου για ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων στον Πάμισο ποταμό - Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη ο Δήμος

Πρόστιμο ύψους 1.500 ευρώ επιβλήθηκε με απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών του ΥΠ. ΕΝ στο Δήμο Μουζακίου για την ανεξέλεγκτη διάθεση αποβλήτων σε παρόχθιες εκτάσεις του ποταμού Παμίσου.

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου το 40ήμερο Μνημόσυνο του Δημήτριου Κ. Καραπέτσα

Τελούμε την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου της κοινότητας Μυρίνης Καρδίτσας 40ήμερο Μνημόσυνο για την Ανάπαυση της ψυχής του Αγαπημένου μας Συζύγου, Πατέρα, Παππού, Αδερφού, Γαμπρού, Θείου και Ξαδέρφου Δημήτριου Κ. Καραπέτσα.

Σ.Φ.Σ. Τρικάλων: Σιδηροδρομικός απολογισμός του 2021 στη Δυτική Θεσσαλία - Κίνδυνοι και προοπτικές για το άμεσο μέλλον

Ο Σύλλογος Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων με τη δύση της φετινής χρονιάς συνοψίζει τις εξελίξεις και επισημαίνει τις προοπτικές, αλλά και τους σοβαρούς κινδύνους σχετικά με τα σιδηροδρομικά πράγματα της περιοχής μας.

2% πάνω ο κατώτατος μισθός από 1η Ιανουαρίου 2022

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστή Χατζηδάκη -σε συνέχεια της σύμφωνης γνώμης που διατύπωσε το Υπουργικό Συμβούλιο τον περασμένο Ιούλιο μετά από σχετική εισήγηση του αρμόδιου Υπουργού τότε- 

Ιατρικός Σύλλογος Καρδίτσας: Έκκληση για αυξημένη προσοχή των πολιτών μετά την τεράστια αύξηση κρουσμάτων COVID - 19

Η επιδημιολογική εικόνα σήμερα στο νομό μας είναι πραγματικά αποκαρδιωτική, εξαιτίας του εξαιρετικά μεγάλου αριθμού κρουσμάτων.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ