.
.
.
.
.

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Δήμος Καρδίτσας: Άλλοι 16 δικαιούχοι αποζημίωσης για αντικατάσταση της οικοσκευής από την πλημμύρα στις 18/9/2020

Την πρώτη απόφαση για το επίδομα οικονομικής ενίσχυσης για την αντικατάσταση της οικοσκευής της κύριας κατοικίας εξαιτίας των ζημιών της πλημμύρας στις 18 Σεπτεμβρίου 2020 είχαμε την Τετάρτη (4/11) από το Δήμο Καρδίτσας.

Ευθυμία Γιώτη: "Άγιος Βασίλειος ή Σάντα Κλάους…;"

Η μετάβαση από έναν παλιότερο τρόπο ζωής στο σύγχρονο περιγράφεται με ισχυρές αντιθέσεις που εμφανίζουν από τη μια μεριά την ικανοποίηση για τις σημαντικές βελτιώσεις στις συνθήκες της ‘’υλικής ζωής’’ (τροφή, κατοικία, ένδυση) και από την άλλη τη δυσφορία, κάποιες φορές, για την αλλαγή της στάσης απέναντι στην ‘’παράδοση’’.

Θεσπρωτία: 88χρονη έπεσε σε γκρεμό και έχασε τη ζωή της

 
Μοιραία στάθηκε η ενασχόληση με το κοπάδι για μία 88χρονη. Η ηλικιωμένη γυναίκα όπως συνήθιζε σε καθημερινή βάση, έβγαλε το κοπάδι για να βοσκήσει σε αγροτική περιοχή στα Πηγαδούλια Φιλιατών.
 

Καρδίτσα: Τρεις θάνατοι ακόμα από κορονοϊό σε ηλικίες κάτω των 50 ετών

Τρεις νέοι θάνατοι συμπολιτών από κορονοϊό καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο στο νομό Καρδίτσας και ενώ η πανδημία μαίνεται με τον αριθμό των κρουσμάτων να χτυπούν καθημερινά "κόκκινο" τόσο σε επίπεδο νομού όσο και στη χώρα.

Λιγότερα θύματα τροχαίων στην Καρδίτσα τον φετινό Οκτώβριο σε σχέση με τον περσινό

Ίδιος αριθμός τροχαίων ατυχημάτων, αλλά χωρίς νεκρούς και με λιγότερους τραυματίες σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα σημειώθηκαν στην Π.Ε. Καρδίτσας τον φετινό Οκτώβριο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της έρευνας για τα «Οδικά Τροχαία Ατυχήματα», μηνός Οκτωβρίου 2021 που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ