.
.
.
.
.

Παρασκευή, 03 Δεκεμβρίου 2021

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αναγέννηση για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Αλ. Κούρτογλου

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Αναγέννηση γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή Αλέξανδρο Κούρτογλου έπειτα από πρωτοβουλία του δεύτερου και εξαιτίας ενός προσωπικού θέματος.

Σύλλογοι Γυναικών: Συμπαράσταση στην αγωνιζόμενη αγροτιά

Ο Σύλλογος γυναικών Καρδίτσας και οι ομάδες γυναικών Σέκλιζας «ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΦΥΤΣΙΛΗ» και Ταμασίου (μέλη της ΟΓΕ), καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών και τις διώξεις που τους ασκούνται, με αποτέλεσμα την Τρίτη 7 Δεκέμβρη να έχουμε ένα ακόμη αγροτοδικεία.

Ανακοίνωση της Ε.Ο.Α.Σ.Κ. για σύσκεψη στον Παλαμά και παράσταση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια

Το Δ.Σ. της ΕΟΑΣΚ καλεί σε σύσκεψη τους Α.Σ. και τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού, την Δευτέρα 6 Δεκέμβρη και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον Παλαμά, για να συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και την ανάγκη οργάνωσης αγωνιστικών κινητοποιήσεων για να διεκδικήσουμε λύσεις και κατακτήσεις στα δίκαια αιτήματα επιβίωσης που έχουμε.

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου σε τμήματα των Δήμων Αργιθέας και Μουζακίου

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 από τον ΔΕΔΔΗΕ σε κοινότητες των Δήμων Αργιθέας και Μουζακίου για λόγους συντήρησης του δικτύου.

"Νόσησε" από "Όμικρον" η τιμή του βαμβακιού - Σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων την Δευτέρα (6/12) στον Παλαμά

Η νέα παραλλαγή του covid 19, η περιβόητη "Όμικρον" δεν άφησε ανεπηρέαστη την τιμή του βαμβακιού και συνέβαλε στο να μειωθεί τουλάχιστον κατά 8 λεπτά το κιλό.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ