.
.
.
.
.

Παρασκευή, 31 Δεκεμβρίου 2021

Ανδρικά παλτό και μπουφάν: Ιταλικό style για κομψές εμφανίσεις

Ο χειμώνας επιβάλλει ζεστό ντύσιμο. Είναι όμως και αφορμή για κάποια από τα πιο κομψά outfit όλου του χρόνου, με μοναδικούς συνδυασμούς με παλτό και μπουφάν που τονίζουν εξαιρετικά το ανδρικό style.

Ιωάννινα: 55χρονη σκότωσε με μαχαίρι τον σύντροφό της

Συνελήφθη το απόγευμα στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων γυναίκα, που κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Πίστωση 742.310 ευρώ σε 97 δικαιούχους στις σεισμόπληκτες περιοχές της Σάμου και της Θεσσαλίας

Το Υπουργείο Οικονομικών, προχώρησε την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στην πρώτη καταβολή αποζημιώσεων στους δικαιούχους Κρατικής Αρωγής από τους σεισμούς της 30ής Οκτωβρίου 2020 στη Σάμο και της 3ης Μαρτίου 2021 στη Θεσσαλία.

Κλήρωσε το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της 31ης Δεκεμβρίου 2021

Μετά το “χρυσό” 5+1 στο Τζόκερ, ένας ακόμη κάτοικος του Ηρακλείου Κρήτης έγινε πλουσιότερος κατά 2 εκατομμύρια ευρώ, αφού το πρωτοχρονιάτικο λαχείο κληρώθηκε στην πόλη.

Με εντυπωσιακό τρόπο η άφιξη του Άη Βασίλη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Αη Βασίλης ήρθε και φέτος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να μοιράσει τα δώρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, μαζί με τις ευχές του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού για γρήγορη ανάρρωση και καλή χρονιά με υγεία.

Φυλακές Τρικάλων: Δεν επέστρεψε να κάνει Πρωτοχρονιά στο κελί κρατούμενος και αναζητείται

Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται αλλοδαπός, ο οποίος κρατείτο στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων και χθες Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου δεν επέστρεψε μετά από άδεια που είχε λάβει.

Ε.Ο.Δ.Υ. (31/12): 76 νέοι θάνατοι και 40.560 κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα - 484 κρούσματα στο ν. Καρδίτσας

Γνωστοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου από τον Ε.Ο.Δ.Υ. η ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό.

Υπ. Υγείας: Διακοπή της Σύμβασης με τον ΕΟΠΥΥ σε όσες ιδιωτικές κλινικές δηλώσουν αδυναμία να αναλάβουν COVID περιστατικά

Από τη Δευτέρα 03.01.22 -όπως τονίζει με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υγείας- ενεργοποιείται το επικαιροποιημένο σχέδιο συνεργασίας του Yπουργείου Υγείας με τις ιδιωτικές κλινικές που στοχεύει να ενισχύσει το ΕΣΥ στην Αθήνα με επιπλέον τουλάχιστον 300 απλές κλίνες νοσηλείας για Covid περιστατικά.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ