.
.
.
.
.

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021

Στο έλεος των βανδάλων τα γλυπτά του "1ου Συμποσίου Γλυπτικής" στην Καρδίτσα (+Φώτο)

Θύματα βανδάλων πέφτουν κατά διαστήματα τα αγάλματα που κοσμούν την πόλη της Καρδίτσας, φαινόμενο το οποίο φυσικά δεν ενδημεί μόνο στον τόπο μας, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ακόμα και εκτός συνόρων.

ΕΟΑΣΚ: Πλάνο δράσεων και στο βάθος... μπλόκα

Το πλάνο δράσεων του Δεκεμβρίου, που δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε αποφάσεις για δυναμικές κινητοποιήσεις με την χρήση τρακτέρ και μπλόκων, καθόρισε η ΕΟΑΣΚ, σε συνεργασία με τους αγροτικούς Συλλόγους του νομού.

Συνέντευξη τύπου του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων για το "κύμα" ακρίβειας και μέτρα ανακούφισης που πρέπει να ληφθούν

Δόθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/12) συνέντευξη τύπου του σωματείου εμποροϋπαλλήλων και υπαλλήλων με σχέση ιδιωτικού δικαίου του νομού Καρδίτσας κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν τα ακόλουθα σχετικά με το κύμα ακρίβειας ππυ υπάρχει το χρονικό διάστημα.

Ψηφιοποίηση διαδικασιών για ανανέωση αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας

Στην ψηφιοποίηση των διαδικασιών για την ανανέωση των αδειών οδήγησης και τη χορήγηση αντιγράφων των αδειών κυκλοφορίας προχωρά το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

13.165 έλεγχοι της ΕΛΑΣ στη Θεσσαλία από 29/11 έως 5/12 για την τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας

Εντατικοί οι έλεγχοι των αστυνομικών και αυτή την εβδομάδα σε όλη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΔΗΜΟ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ